LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Adrian och Celine vinner Love island 2023 – så gick det sen för paren

12 mar, 2023 
LOVE ISLAND 2023
Efter två månader i Dominikanska republiken är nu Love island 2023 avgjort.
Så här har det gått för paren efter inspelningarna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Best of Mello 2023Brand logo
Best of Mello 2023

En lång och händelserik säsong av Love island Sverige har nu nått sitt slut och deltagarna är tillbaka på svensk mark igen för att fortsätta sin kärleksresa här.

Under säsongens gång har vi fått se allt ifrån känslosamma avsked, kärleksfulla ögonblick och roliga tävlingar. Nytt för i år är även att vi fått se Julia Franzén, 32, i rollen som programledare.

Julia har verkligen lagt sin personliga "touch" i rollen och det fortsatte hon med även i finalen. Då hade hon nämligen pojkvännen Bingo Rimér, 47, vid sin sida. Något som uppskattades av deltagarna.

Så gick det sen för paren i Love island 2023 – vilka är tillsammans?

Finalen blev en rafflande sådan och till slut hade tittarna sagt sitt.

Annons

Adrian Podde och Celine Axman

Och det blev inga mindre än Adrian Podde, 32, och Celine Axman, 21, som korades till vinnare av tittarna. Adrian och Celine kammade alltså hem vinsten och de vinner även en summa på 500 000 kronor!

Adrian och Celine är fortfarande ett par och kommer fortsätta sin kärlekssaga på hemmaplan. De tog dock inte samma flyg hem från Dominikanska republiken.

– Adrian och Celine förtjänade det jättemycket för de har gått igenom så mycket tillsammans, de har varit där inne i två månader, säger Emil Renmarker, 21, till Hänt.

Frida Hartman och Emil Renmarker

Emil Renmarker och Frida Hartman, 20, kom tvåa och när Hänt når Emil berättar han om känslorna.

– Såklart är det aldrig kul att komma tvåa men jag kunde inte vara annat än lycklig för mina kompisar, säger han.

Fridas och Emils relation har blomstrat rejält under programmets gång men de har också stött på motgångar. På Tiktok har flera tjejer lagt upp videos där de utger sig för att ha dejtat Emil precis innan han gick in i Love island. Detta är dock inget som stämmer.

Annons

– Ja tyvärr så stämmer ju inte någonting av det. Jag och Frida pratade i huset och jag förklarade att jag dejtade en tjej innan jag gick in i huset, men jag visste ju inte att jag skulle vara med i Love island när jag träffade henne först, säger han till Hänt och fortsätter:

– Sedan så är det några andra tjejer som jag dejtade i somras och för något år sedan som har gått ut och lagt ut videos om att vi dejtade precis innan programmet. Det är ju jättetråkigt men så blir det ju när man har ett förflutet med någon och sedan så ser de att man blir relevant. Då vill de ju ha fame liksom.

Som tur är var detta inte något som kunde sätta stopp för Emils och Fridas kärlek och de är ett par än idag.

– Frida och jag har pratat om allting. Hon dejtade också en kille innan hon gick in i huset så hon tycker inte alls det är något konstigt. Alla har liksom ett förflutet och när blev det onormalt att ha ett förflutet? Så nej, Frida bryr sig inte alls och vi har det skitbra.

Annons

Emil bor i Trelleborg och Frida i Stockholm så nu i början planerar de att ha ett distansförhållande.

– Japp, det blir ju att jag är där uppe en del, och hon kan komma ner och bo hos mig så länge hon vill för jag har ju egen lägenhet och sådär. Så om distansen funkar och allting och vi fortsätter vara tillsammans kommer jag nog flytta till Stockholm. Vi har mycket att se fram emot, säger Emil till Hänt.

Nicci Hernestig och Andreas Deak

Nicci Hernestig, 23, och Andreas Deak, 26, var det tredje paret som tog sig till final. Även mellan dem har kärleken hållit och de är lyckligare än någonsin.

”Jag gick in utan förväntningar och skulle ta allt som det kommer men aldrig trodde jag att det skulle bli såhär bra.Nicci, jag är så lycklig över att det var just du som kom in och tog mig med storm. Jag älskar dig med alla dina fina egenskaper och dina värderingar. Du är helt fantastisk. Det är också en jävla bonus att du är så vacker. Ser fram emot livet med dig.”, skriver Andreas på Instagram.

LOVE ISLAND 2023

Wilma Wendelbacke och Jonas Eriksson

Det senaste paret som fick lämna – innan finalen var Wilma Wendelbacke, 20, och Jonas Eriksson, 27.

Annons

Och de goda nyheterna är: det har hållit mellan dem!

”Jag är så glad att jag valt att göra denna resan och så tacksam för varje dag jag fått spendera där. Alla de många fina minnen jag kommer bära med mig men speciellt de fantastiska vänner jag har fått. Jag vill tacka er alla som har följt vår resa och trott på oss, jag är så otroligt tacksam för denna tiden”, skriver Wilma på Instagram

Lisa Sidén och Kevin Hardevik

Lisa Sidén, 22, och Kevin Hardevik, 26, blev ett par i Love island och även mellan dem har kärleken hållit. De har fortsatt träffas frekvent även på hemmaplan och i nyligen var de även på dubbeldejt tillsammans med ett annat par från Love island!

Nicolas Gaete och Elin "Woodie" Skog

Nicolas Gaete, 23, och Elin "Woodie" Skog, 25, har också hållit, faktum är att de är med varandra i just detta nu. Han åkte precis från Stockholm till Örebro för att träffa henne, så de har ju umgåtts nu i helgen.

Nicolas och Elin är paret som Lisa och Kevin var på dubbeldejt med!

ELIN WOODIE, NICOLAS GAETE

Ikenna "Ike" Abika och Isabelle "Bella" Oskarsson

Ikenna "Ike" Abika, 28, och Isabelle Oskarsson, 21, fick ett abrupt slut på sin kärlekssaga i Love island. Bella behövde uppsöka sjukhus i Dominikanska republiken och fick genomgå en operation. Detta satte därefter stopp för hennes vidare medverkan i showen.

Annons

– Det är för min hälsa. Jag måste tyvärr lämna er alla och det är jättejobbigt för mig, sa hon i programmet.

Ike valde då att ta ett avgörande beslut, nämligen att lämna tillsammans med Bella.

– Isabelle Oskarsson, i mina ögon är du världens finaste tjej och under mina 28 år, som jag levt i den här världen, är du den första tjejen som fått mig känna mig speciell och tagit mig seriöst, sa han och fortsatte:

– Tack vare Love island har jag hittat min första kärlek, för jag är kär i dig Isabelle och jag väljer att åka hem med dig tillsammans.

Bella och Ike är ett par än idag och de delar ofta med sig av sin kärlek på Tiktok.

@youknowike

Ny Bombshell checkar in i Loveisland @Isabelleoskarssonn @CelsiusSweden #loveisland #love #bombshell #fördig #fy

♬ Hot New Bombshell - grace 💅

FOTO: TV4_Cmore

Annons