LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Love island-vinnarna Celine Axman och Adrian Podde går skilda vägar

16 maj, 2023 
ADRIAN PODDE, CELINE AXMAN
Celine och Adrian vann Love island och kärleken sprudlade mellan paret när de kom hem.
Nu har kärlekssagan tagit slut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”Brand logo
Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”

Nyligen avgjordes årets upplaga av Love island Sverige och efter en spännande final stod det klart att svenska folket röstat fram Celine Axman, 21, och Adrian Podde, 32, till det vinnande kärleksparet. Paret vann inte bara varandra, de kammade även hem vinstsumman på 500 000 kronor.

Celine och Adrian var inne i villan i Dominikanska republiken sedan starten av programmet, i hela två månader. De fann varandra ganska snabbt i huset och höll ihop under hela inspelningen. Ungefär en månad efter att paret kom hem kunde de glatt berätta att de fortfarande var tillsammans.

Men nu har det förändrats.

”Vi har tagit ett gemensamt beslut om att inte fortsätta vår kärleksresa, tyvärr blir det inte alltid som man har tänkt sig. Vi är fortfarande bra vänner och kommer att fortsätta så.”, skriver Celine på Instagram.

Annons

Det skulle Celine och Adrian göra för vinstpengarna

Celine och Adrian har tidigare berättat för Hänt vad de skulle göra med vinstpengarna. Men nu verkar det kanske inte som att planerna kommer gå i lås dessvärre.

– Vi har börjat planera lite grejer som vi ska göra i sommar, men vi har inte spikat jättemycket utan vi tar det som det kommer. Vi vill göra roliga grejer, åka ner till Skåne, vi ska vandra och bestiga Kebnekajse, säger Celine.

– Vi ska bestiga berg!, tillägger Adrian och fortsätter:

– Det är upplevelser framförallt vi tänkt att vi ska göra tillsammans för pengarna. Men sen kommer vi säkert spara en del pengar också.

FOTO: INSTAGRAM

Annons