LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Love island-Celine Axman och Adrian Poddes avslöjande om vinstpengarna

05 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Det var Celine Axman och Adrian Podde som kammade hem vinsten i årets upplaga av Love island Sverige.
I en livesänd intervju med Hänt berättar paret om vad de ska göra med vinstpengarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leva Life skådespelarnas stora turn offBrand logo
Leva Life skådespelarnas stora turn off

Nyligen avgjordes årets upplaga av Love island Sverige och efter en spännande final stod det klart att svenska folket röstat fram Celine Axman, 21, och Adrian Podde, 32, till det vinnande kärleksparet. Paret vann inte bara varandra, de kammade även hem vinstsumman på 500 000 kronor.

Under säsongen har vi fått se allt ifrån känslosamma avsked, kärleksfulla ögonblick och roliga tävlingar. Nytt för i år var att vi fått se Julia Franzén, 32, i rollen som programledare.

Julia har verkligen lagt sin personliga "touch" i rollen och det fortsatte hon med även i finalen. Då hade hon nämligen pojkvännen Bingo Rimér, 47, vid sin sida. Något som uppskattades av deltagarna.

Love island-vinnarna om känslorna under finalen

Celine och Adrian var inne i villan i Dominikanska republiken sedan starten av programmet, i hela två månader. De fann varandra ganska snabbt i huset och höll ihop under hela inspelningen. Ungefär en månad efter att paret kom hem kan de berätta att de fortfarande är tillsammans.

Annons

I en livesänd intervju med Hänt berättar Celine och Adrian om hur stämningen och förväntningarna var under finaldagen.

– Sista en-två veckorna kände man ändå av att det började närma sig slutet. Det byggdes ändå upp någon typ av förväntan och spänning. Dagarna gick upp och ner, det var väldigt magiskt där men ändå lite jobbigt ibland, säger Adrian och fortsätter:

– Inför finalen var man mest bara förväntansfull, man visste ju inte exakt vad som skulle ske. Oavsett hur det hade slutat så hade vi varit överlyckliga och glada ändå för hela den resan vi har gjort med varandra. Men det är klart, det var mycket tankar och känslor där och då.

Det här ska Celine och Adrian göra för vinstpengarna

I finalen stod Celine och Adrian mot två andra par, Emil Renmarker, 21 och Frida Hartman, 20, som kom på andra plats samt Nicci Hernestig, 23, och Andreas Deak, 26, som tog hem tredjeplatsen.

Annons

Men det var Celine och Adrian som fångat svenska folkets hjärtan och blev framröstade till vinnare och åkte hem från Dominikanska republiken en halv miljon kronor rikare. Till Hänt kan de berätta vad de ska göra för vinstpengarna.

– Vi har börjat planera lite grejer som vi ska göra i sommar, men vi har inte spikat jättemycket utan vi tar det som det kommer. Vi vill göra roliga grejer, åka ner till Skåne, vi ska vandra och bestiga Kebnekajse, säger Celine.

– Vi ska bestiga berg!, tillägger Adrian och fortsätter:

– Det är upplevelser framförallt vi tänkt att vi ska göra tillsammans för pengarna. Men sen kommer vi säkert spara en del pengar också.

FOTO: TV4

Annons