My Martens flyttar med sonen Ludvig efter mobbningen

MY MARTENS

Ensam mamma söker-profilen My Martens har bestämt sig för att flytta efter att sonen Ludvig utsattes för mobbning i skolan.
Nu har hon tagit ett sista farväl av gamla huset och nu berättar hon för Hänt om de delade tankarna kring flytten.
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända
Slå på ljud

My Martens, 33, fångade svenska folkets hjärtan efter att hon sökte kärleken i tv 2013. Programmet som hon ställde upp i var inget annat än Ensam mamma söker, som var en riktig succé under många säsonger.

I programmet fick tittarna följa My och hennes son Ludvig, 10, samt alla killarna som sökte in för att dejta My. Tyvärr fann hon inte den stora kärleken i programmet, men sedan flera år tillbaka är det artisten Jonas Wesslander, 45, som står vid hennes sida. Jonas är känd från eurodance-gruppen Basic Element.

För ett tag sedan flyttade My till Steninge Slottsby, till ett hus som hon fullkomligt älskade. Allt med huset och området var perfekt – men något som förstörde allt det härliga var att Ludvig hade det tufft i skolan och utsattes för mobbning och trakasserier.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

My Martens flyttar från drömhuset – efter hemska mobbningen

Den förfärliga mobbningen har lett till att My till slut tvingades sälja drömhuset och flytta – för sonens skull. Nu har My och den lilla familjen sagt ett sista farväl till huset och My förklarar för Hänt hur det egentligen känns kring allt med flytten.

”Det är dubbla känslor kring flytten och att lämna både huset, området, grannarna, fotbollsklubben Wigör och den fantastiska omgivningen som Slottsbyn är omgiven av.”, skriver hon till Hänt.

Trots att skolan som Ludvig gick i vidtog vissa åtgärder så verkar de inte ha räckt, vilket gör My väldigt besviken.

”Jag är både förbannad och besviken över att Ludvig som är den som är utsatt i skolan är den som behöver flytta.”, skriver hon och fortsätter:

”Visst har man gjort vissa insatser, men Ludvig var inte trygg och ingen förälder hade nog stått bredvid och accepterat att sitt barn återupprepat blir utsatt för misshandel, kränkning och mobbning...”

Dit flyttar My Martens med sonen Ludvig

På bloggen skriver My nu om flytten som gått av stapeln och i nuläget bor både hon, Jonas och Ludvig på ett hotell på Lidingö. Ludvig har redan börjat i den nya skolan i Täby och fram tills dess att de får tillträde till nya bostaden i oktober så får han skjuts av My varje dag till och från skolan.

Familjen flyttar till en fantastisk etagevåning i Täby där Ludvig har gångavstånd både till skolan, kompisar och fotbollsträningarna.

”I slutet av oktober får jag nyckeln. Jag har köpt en fantastisk etagevåning med fyra rum. En liten balkong, samt en liten uteplats nedanför.”, skriver hon till Hänt.

Nu håller My tummarna för att Ludvig ska få det bättre i skolan, även om han fortfarande är lite skeptisk.

”Ludvig har landat riktigt bra. Han vågar inte lite på att det ska hålla i sig och vara bra i skolan, han säger "Mamma den förra skolan var också bra första 3 månaderna, sen blev den hemsk".”, förklarar My för Hänt.

MY MARTENS

My och Ludvig 2014.

Lina Alriksson / TT

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Sannas stora lycka med Mikael – efter tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: ÅH NEJ! Leif GW Persson nekas operation

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Viafree/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN