ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mirka Norrström och familjen sjuka – orden om tuffa bakslaget

13 dec, 2021 
Mirka Norrström
Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström berättar att hon och familjen har blivit sjuka. Något som inte kom lägligt i och med familjens flytt.
Nu berättar hon om jobbiga tillståndet.
– Riktigt sänkt just nu, säger hon.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström slog igenom i programmet Familjen annorlunda för flera år sedan tillsammans med sin stora familj. Sammanlagt har hon tretton barn och har medverkat i Familjen Annorlunda-säsongerna 2, 3, 4, 6, 7, 9 och 10.

I många år har hon bloggat och arbetar idag med Instagram. På plattformen delar hon med sig av allt mellan himmel och jord.

Nu delar hon med sig av att hon och familjen blivit sjuka, något som är ett tufft baklag mitt i familjens flytt.

Mirka Norrström om flytten till nya lägenheten: ”Stökigt”

Mirka och familjen är mitt uppe i en flytt och under en Instagram-live berättar hon hur de ligger till. Där berättar hon bland annat att de börjar komma till ro men att det fortfarande är väldigt stökigt.

– Vi trivs bra här, det är ovant att det är ett mycket mindre kök. Vi hade ju extremt stort kök i förra huset, nu är det lite mer vanligt. Men det funkar, säger hon i sin Instagram-live och fortsätter:

Annons

– Jag blir jättestörd när det är stökigt runt mig, men just det här med kartonger. Det är jobbigt, men det blir jättebra här tror jag.

Mirka Norrström
Mirka sände live och berättade om flytten och hur det står till hemma med barnen.

Mirka har tidigare berättat för Hänt om flytten som varit allt annat än enkel. Hon hade nämligen svårt att hitta boende och letade i flera månader.

– Sedan i början av juli har jag letat. Det har varit otroligt påfrestande med tanke på min utmattningssyndrom och depression. Det är ett förstahandskontrakt, jag har haft vänner och bekanta som haft koll. Jag har fått hjälp, berättar hon.

Mirka Norrströms familj är sjuka: ”Testat positivt”

Mirka berättar vidare att de nu stött på ett bakslag mitt i flytten, många i familjen har nämligen blivit sjuka.

– Alice är väl den som är riktigt sänkt just nu. Jag börjar känna mig piggare, jag är inte alls lika täppt som jag varit de tidigare dagarna.

Annons

Mirka berättar att hon och ena dottern testat positivt för covid-19.

– Vi alla är inte sjuka, just nu är det jag och Älva som testat positivt. Men det är sådana hemmatester, så det är inte helt säkert. Vi får se imorgon, säger hon och fortsätter:

– Jag som hade tänkt fixa lite julklappar i veckan, det sket sig ju. Det går inte många knop här just nu.

När Hänt når Mirka berättar hon om tillståndet som inte är bra.

– Jag och en dotter fick positivt på covid, än så länge. Flera är dock sjuka med feber, förkylning, hosta och halsont, säger hon.

FOTO: Instagram

Annons