LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mirka Norrström ryter ifrån efter kritiken – därför skaffade hon 13 barn

20 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Mirka Norrström
13-barnsmamman Mirka Norrström har fått en kommentar på en av sina bilder på Instagram som hon inte uppskattar.
Nu ryter hon ifrån till följaren – och ger svar på tal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ida Hallquist beslut för barnen efter separationen: ”Trodde jag skulle dö”Brand logo
Ida Hallquist beslut för barnen efter separationen: ”Trodde jag skulle dö”

13-barnsmamman Mirka Norrström, 50, slog igenom i programmet Familjen Annorlunda, där tittarna fick följa ett antal familjer med stora barnskaror.

Mirka och hennes ex-man Peter Norrström var med i programmet i sju säsonger. Under åren utökades familjen för att sedan splittras, för i slutet var det enbart Mirka som ensamstående mamma till 13 barn tittarna fick följa. Hon och exet Peter valde att separera efter 23 år ihop.

Programmet sände sin sista säsongen 2018 och sedan dess har Mirka vuxit sig stor på sociala medier. Hon driver bland annat ett stort Instagram-konto där hon friskt delar med sig av sin vardag och har nära kontakt med sina följare, genom att exempelvis sända live där hon svarar på följarnas frågor.

Annons

Det tycket Mirkas barn om hennes Onlyfans

Att vara ensamstående med 13 barn medför en hel del utgifter. Mirka har tidigare berättat för Hänt att hon har två separata Instagram-konton samt ett kontot på plattformen Onlyfans som ger henne en del inkomster. Ett val som Mirka fått en del kritik för.

– Vissa är inte sådär jätteglada men de har accepterat det ändå, sa Mirka då.

Mirka Norrström ryter ifrån efter kritiken

Men det är inte bara Onlyfans som Mirka får mycket frågor om. Även hur det är att ha en så stor familj – och vissa följare har en del åsikter om saken.

Annons

I kommentarsfältet på en av Mirkas bilder på Instagram är det en följare som skriver en kommentar och anklagar Mirka för att vara egoist för att ha skaffat så många barn, vilket Mirka inte alls uppskattar.

”Ville Peter ha så många barn som ni fick?... Eller var det du som fixade det bara! Egoism kallas det för.”, skriver följaren.

Mirka svarar på kommentaren och ger sannerligen svar på tal.

”Är du på allvar?? Först så blev några graviditeter till trots p-medel och då tog vi gemensamt beslut över att behålla. 2 gånger valde JAG att göra abort. Om Peter hade INTE velat ha mera barn så hade han all möjlighet till att ta action mot att det blev barn! Tex använda kondom vilket han inte ville eller att sterilisera sig tidigare! Otroligt fult av dig att kalla mig egoistisk”

Även andra följare tar Mirkas parti och tycker att anklagelsen är både onödig och orättvis.

FOTO: Instagram

Annons