LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det tycker Familjen annorlunda-Mirka Norrströms barn om hennes Onlyfans

21 aug, 2023 
Moa Risberg
Mirka Norrström.
Mirka Norrström blev populär efter Familjen annorlunda.
Nu är hon aktiv på den omtalade plattformen Onlyfans.
På Instagram berättar hon nu om var barnen tycker om kontot.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Familjen Annorlunda blev minst sagt en tittarsuccé hos hela svenska folket när programmet hade premiär i rutan för flera år sedan på kanalen TV4.

I flera säsonger kunde tittarna följa med de stora familjerna i deras vardag och ta del av hur de hanterade livet och vardagssysslorna i en familj med flera barn.

Under programmet fick tittarna bekanta sig med flera olika familjer, en av familjerna som blev lite extra populära i programmet var familjen Nordström med föräldrarna Mirka och Peter Norrström och deras tretton gemensamma barn.

Mirka Norrström lever ensamstående med tretton barn

Efter programmet vissnade kärleken mellan Mirka och Peter som tillslut valde att gå skilda vägar. Mirka blev då ensamstående med de 13 barnen. Sedan dess har hon öppet delat med sig om sin utmattning och hur hon haft det väldigt tufft ekonomiskt.

Idag driver Mirka sina sociala medier och som hon även tjänar en del pengar på. Mirka har tidigare berättat för Hänt att hon har två separata Instagram-konton samt ett kontot på plattformen Onlyfans som ger henne en del inkomster.

Annons

Då berättade hon att hon hade två separata konton för att hon ville skilja på sitt familjära konto där hon visar upp vardagen med barnen och kontot där hon presenterar ett lite mer ”vuxet innehåll”.

Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ”vuxen” sida av mig utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, skrev Mirka då, i ett meddelande till Hänt.

Det tycket Mirkas barn om hennes Onlyfans

Nyligen höll Mirka en live-sändning på Instagram, där hennes följare kunde ställa alla möjliga frågor till trettonbarnsmamman. Under liven fick hon frågor om allt om vilken mat hon helst lagar till sina barn men även lite seriösare frågor, så som hur hon har det med singellivet.

En av frågorna som hon fick av en följare riktade sig till hennes barn och vad de tycker om att hon finns på tjänsten Onlyfans, Mika svarade då och berättade.

– Vissa är inte sådär jätteglada men de har accepterat det ändå, säger Mirka i livesändningen.

FOTO: TT & INSTAGRAM

Annons