ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

13-barnsmamman Mirka Norrström skaffar Onlyfans: ”Lagom sexigt”

06 dec, 2022 
Mirka Norrström Instagram
13-barnsmamman Mirka Norrström delar generöst med sig av sitt liv i sociala medier.
Hon publicerar också en hel del mer ”vuxet innehåll” och avslöjade nyligen att hon håller på att starta upp ett Onlyfans-konto.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström, 50, är främst känd för sin medverkan i Familjen annorlunda 2010 där tittaren fick följa livet med maken Peter Norrström, 57, och deras 13 barn.

Idag är det forna paret skilda och Peter har gift om sig. Men så vitt vi vet lever Mirka som singel. Istället ägnar hon en hel del tid till sina sociala medier där hon delar med sin av sin vardag med barnen men även mer privat innehåll.

Nyligen kunde hon berätta att hon har startat upp ett nytt Instagram-konto med mer fokus på sig själv och hon kommer även komma igång med ett Onlyfans-konto inom några dagar. Onlyfans är en abonnemangstjänst där innehållsskaparna tar betalt för att dela innehåll.

Nu har jag öppnat en privat sida med mer fokus på mig. Jag kommer inte att ha sidan öppen för vem som helst vilket förhoppningsvis minskar påhopp. Jag kommer även att komma igång med min Onlyfans inom ett par dagar.” skriver hon på sin Instagram.

Därför har 13-barnsmamman två separata konton – nu berättar hon

När Hänt når Mirka Norrström förklarar hon anledningen bakom att hon väljer att ha två separata konton samt ett Onlyfans-konto, där ett är mer familjärt och det andra mer ”vuxet innehåll”.

Annons

Vad kan dina följare förvänta sig för innehåll på dessa konton framöver?

Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ”vuxen” sida av mig utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, skriver Mirka i ett meddelande till Hänt.

Mirka kritiserades hårt efter ingreppet

13-barnsmamman är inte blyg med att dela med sig av bilder på sig själv och är dessutom öppen kring de skönhetsingrepp hon gör.

Nyligen besökte hon kliniken igen för att fylla i sina läppar och på Instagram visade hon upp sin senaste korrigering.

Blev en dag hos bästa Fanny idag tillsammans med Helena som ville fixa sig lite lätt. Jag passade på att korrigera mina läppar lite när jag ändå var där.” skriver Mirka på sin Instagram story.

Men hennes öppenhet kring ingreppen skapar både ris och ros hos följarna där vissa rasar över det faktum att hon gör reklamsamarbeten med skönhetskliniker medan andra tycker att resultatet blev fint.

FOTO: Instagram

Annons