mirka norrström

13-barnsmamman Mirka Norrström kritiseras efter skönhetsingreppet

Mirka Norrström

Mirka Norrström visar nu upp sitt senaste skönhetsingrepp.
Men det är inte alla som uppskattar vad de ser – och vad tv-profilen väljer att skriva till bilden.
”Detta är verkligen något jag inte förstår?”, skriver en.
TV4-parets romantiska avslöjande om morgonrutinen
0:35

Efter reklamen: TV4-parets romantiska avslöjande om morgonrutinen

(0:35)

Slå på ljud

Det var i Familjen annorlunda 2010 som svenska folket fick lära känna Mirka Norrström, 50, och ex-maken Peter Norrström, 57. I programmet fick tittarna följa parets hektiska vardag med deras stora familj med tretton barn.

Idag är de skilda sedan drygt sex år tillbaka, men vi kan fortfarande följa Mirka på sociala medier och blogg där hon varit aktiv i flera år.

Mirkas inlägg om läppfillers upprör

Mirkas senaste inlägg verkar vara en vattendelare – då kommentarsfältet är fyllt med både komplimanger och kritik. Det som inlägget på Instagram handlar om är att Mirka gjort sina läppar, som hon nu visar upp. Till bilden skriver hon att det är ett betalt samarbete med en klinik.

”Här om veckan tyckte jag att det var dags igen att besöka bästa Fanny och låta henne göra sin magi för mitt ansikte så jag känner mig lite piggare i höstrusket. Läpparna var det definitivt dags för igen och jag blir fortfarande så förvånad över hur bra resultatet blir, precis lagom för mig. Jag fick även en skinbooster i form av Jalupro som jag nu när det har gått ett tag ser bra resultat av och tycker att effekten blev även bättre än väntat”, skriver Mirka och taggar salongen och hon berättar även i inlägget att hon rekommenderar företaget varmt.

Följarna rasar – ifrågasätter samarbetet

Det är som sagt många komplimanger om hur fina läppar Mirkas läppar blev, men det är även en hel del arga följare som dels är arga på att själva ingreppet gjort och dels för att det är ett betalt samarbete.

”Detta är verkligen något jag inte förstår? Vad är det som gör att man vill göra större läppar? Självklart helt upp till var och en men VARFÖR?”, skriver en.

”Ditt val om du vill göra, you do you. Men inget man gör reklam för tycker jag”, skriver en annan.

”Tycker du ska var en förebild för dina barn att man ska vara nöjd med sitt utseende. Syns att det är fejk.Det finns bättre saker att lägga pengar på . Dina barn tex”, skriver ytterligare en.

Några följare är betydligt mer positiva gentemot vad Mirka gjort:

”Wow bästa jag sett hittills. Så naturligt fint”

”Du är jättefin och lagom resultat. Ditt val och din kropp.”

Hänt har sökt Mirka Norrström.

FOTO: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN