Starka reaktioner efter nya bilden på Mirka Norrström – följarnas chock

Tv-profilen Mirka Norrström har en svart tröja.

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström är trettonbarnsmamma. Nu delar hon en ny bild som skapar starka reaktioner hos följarna.
”Wow”, skriver en.
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag
1:17

Efter reklamen: Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag

(1:17)

Slå på ljud

Det var i succéprogrammet Familjen annorlunda 2010 som hela svenska folket fick lära känna Mirka Norrström, 50, och ex-maken Peter Norrström, 57. I programmet fick tittarna följa parets hektiska vardag med deras tretton barn.

Idag är de skilda sedan drygt sex år tillbaka, men vi kan fortfarande följa Mirka på sociala medier och blogg där hon varit aktiv i flera år.

Mirkas svar efter frågor om skönhetsingrepp: ”Har gjort lite”

Mirka har under sommaren njutit av värmen och solen vid stranden och passat på att uppdatera sin Instagram. Nyligen la upp en bild på sig själv i bikini och i kommentarsfältet var det många som var förvånade över hur hon ser ut efter att ha fött tretton barn.

Hur kan du vara så slank när du fött så många barn? Jag tar gärna emot råd, tips och idéer”, skriver bland annat en följare på Instagram.

Sååå välhållen trots många graviditeter, hur gör du?”, kommenterar en annan.

Efter alla frågorna om hur hon lyckats hålla sig i bra form avslöjar hon sina bästa tips till följarna.

”Träna, power walks och tänk på kosten”, svarar hon under inlägget.

I en live på sin Instagram passade en följare på att fråga hon genomgått några skönhetsingrepp, något som Mirka glatt svarade på.

– Jag har gjort lite fillers på läpparna. Jag är väldigt nöjd, svarar Mirka på Instagram.

Det var även en annan fråga om trettonbarnsmamman Mirka gjort något skönhetslyft, men hon berättade då att hon bara fillers och marklyft.

– Om jag har gjort lite fillers på läpparna så lyfter jag ingenting. Med fillers fyller man ut. Så fortfarande, jag lyfter bara marklyft och lär fortsätta med det.

Tommy Nilssons kärleksliv genom åren

Se klippet här!

Nya bilden på Mirka – följarnas starka reaktioner

Nyligen uppdaterade Mirka sin Instagram där hon berättade för sina följare att hon får en lugn helg nu när hennes yngre barn är hemma hos pappa Peter över helgen.

”Äntligen helg. Småbarnen har pappahelg så det blir lite lugnare i huset när de har åkt”, skriver Mirka på sin Instagram.

I kommentarsfältet är det följare som chockas av Mirkas nya bild och ger henne komplimanger.

”Njut”, kommenterar en person.

”Wow”, skriver en följare.

Så vacker kvinna”, skriver en annan i kommentarerna.

FOTO: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!