LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mirka Norrström om skönhetsingreppet – efter oigenkännliga bilden

04 aug, 2022 
Mirka Norrström
Mirka Norrström blev känd efter sin medverkan i Familjen annorlunda som trettonbarnsmamma.
På senaste har följarna knappt känt igen henne på bilderna hon publicerat.
Nu svarar hon på frågan om skönhetsingreppet.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström, 50, gjorde sig ett känt namn när hon och hennes dåvarande man Peter medverkade i den andra säsongen av Familjen annorlunda 2010. Tittarna fick följa hur parets vardag såg ut med tretton barn.

Under åren som gått sedan familjen syntes i tv-rutan har det hänt en hel del. Paret valde bland annat att gå skilda vägar. Barnen Nellie, Älva, Lilja och David bor hos sina föräldrar varannan vecka medan Benny, Selina, Victor, Alice, Oliver och Thor bor med Mirka. Kevin, Sage och Jennifer har vuxit upp och flyttat hemifrån!

Det var efter 23 år tillsammans som Mirka och Peter valde att skilja sig och i en tidigare intervju med Hänt berättade hon att deras kontakt var nästintill obefintlig. Men nu har paret tagit upp kontakten igen – på ett vänskapligt plan.

Annons

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, förklarade hon då.

Följarnas reaktioner efter bilden – oigenkännlig

Men trots att trettonbarnsmamman inte längre syns i tv-rutan är hon fortfarande aktuell och följarna verkar minst sagt fortfarande vara intresserade av hur livet med så många barn ser ut. På sin Instagram är hon aktiv och visar ofta upp både sig själv och livet med barnen.

Något som följarna reagerat på under den senaste tiden är hennes utseende och flera i kommentarerna har uttryckt att de knappt känner igen henne på bilderna.

Annons

”Shit vad vacker du är, kände knappt igen dej”, skriver en följare.

Hur kan du vara så slank när du fött så många barn? Jag tar gärna emot råd, tips och idéer.”, skrev en på Instagram.

Sååå välhållen trots många graviditeter, hur gör du?”, skrev en annan.

Mirka svarar på frågan om skönhetsingreppet

När hon nyligen hade en live på sin Instagram hade följarna möjlighet att ställa ytterligare frågor till Mirka vilket hon glatt svarade på. En fundering som kom upp var ingen mindre än om hon genomgått några skönhetsingrepp varpå hon svarar:

– Jag har gjort lite fillers på läpparna. Jag är väldigt nöjd.

Det kommer också in en fråga om hon gjort något skönhetslyft. Men det dementerar hon och säger istället att hon bara lyfter marklyft och syftar på träningsformen.

– Om jag har gjort lite fillers på läpparna så lyfter jag ingenting. Med fillers fyller man ut. Så fortfarande, jag lyfter bara marklyft och lär fortsätta med det.

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT/Instagram

Annons