Familjen annorlunda-Mirka Norrström om exet Peter Norrströms bröllop

MIRKA NORRSTRÖM, PETER NORRSTRÖM, JEANETTE

13-barnsmamman Mirka Norrström känner många igen från Familjen annorlunda. Då var hon fortfarande tillsammans med ex-maken Peter Norrström – som nu har gift sig.
Nu berättar Mirka sin syn på exets bröllop.
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma
0:45

Efter reklamen: Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

(0:45)

Slå på ljud

Mirka Norrström fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Familjen annorlunda och blev därmed en mycket folkkär profil. Hon och ex-maken Peter Norrström var med i flera säsonger av programmet och de gjorde stort avtryck på svenska folket med sin stora familj.

Efter tv-inspelningarna har man kunnat fortsätta följa Mirka och vad hennes liv med alla barnen på sociala medier. Mirka har både en blogg och ett Instagram-konto som hon uppdaterar flitigt.

Något annat som hände efter seriens slut var att Mirka och Peter valde att gå skilda vägar. Sedan dess har Mirka dejtat lite, men inte hittat rätt. Någon som däremot funnit kärleken på nytt är Peter.

Peter Norrström har gift sig med nya kärleken

Det var förra året som Hänt kunde meddela att Peter hittat kärleken på nytt och i en intervju berättade Mirka vad hon tycker om den nya flickvännen.

– Vi har träffats, en bra tjej. Absolut, sa Mirka då till Hänt.

Och i somras, närmare bestämt på midsommardagen gifte sig Peter med sin Jeanette.

”Det stämmer att vi gift oss. Vi gifte oss på midsommardagen. Det var väldigt fint bröllop och var så mysigt att få gifta sig”, skrev Peter i ett meddelande till Hänt och fortsatte:

”Att få ha barnen med oss framme vid prästen. Det känns helt underbart att vara gift och känns tokbra. Är så toklycklig nu”.

Att Peter har gift sig är även något som Mirka är medveten om. I en livesändning på Instagram berättar hon nu hur det ligger till.

– Jag vet att Peter har gift sig. Några utav barnen var ju där, förklarar hon i videon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mirka Norrström om relationen till Peter idag

Bland Mirkas följare är frågorna många när det gäller Peter. Många undrar varför han inte har barnen hos sig oftare samt om de är vänner idag.

– Om vi är vänner nu? Nej det kan jag inte påstå. Det lär vi aldrig bli, vänner vänner så. Men man måste ju prata när det handlar om barnen, svarar Mirka.

Den senaste tiden har det varit mycket för Mirka. Förra året fick hon beskedet att hon tvingas flytta ut från huset hon hyrde. Detta har lyckligtvis löst sig och idag har hon fixat ett nytt boende – lite utanför stan.

Det har även varit en utmaning att få ekonomin att gå runt, men nu när hon har börjat plugga till undersköterska hoppas hon att studiebidraget ska hjälpa till.

FOTO: PRIVAT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN