Benjamin Ingrossos reaktion – efter Olivers diss mot honom inför alla

BENJAMIN INGROSSO, OLIVER INGROSSO

Benjamin Ingrosso har fyllt 25 år! Det firades självklart stort och han överraskades med resa till Paris. Detta har dokumenterats flitigt av de inblandade – bland annat av hans bror Oliver Ingrosso. Brodern gjorde dock ett medvetet val med semesterbilderna som får Benjamin att reagera starkt..
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther
0:22

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

(0:22)

Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 25, är en av Sveriges mest folkkära artister och efter hans medverkan i Så mycket bättre på TV4 drog karriären igång rejält. Då gick han från att vara "skitungen på Kanal 5", som han själv uttrycker det i en av hans låtar.

Sedan dess har mycket hänt och Benjamin vinner priser efter priser och han skriver hit efter hit. Under sommaren 2022 har hans låt Dancing on a sunny day toppat listorna och hans gig på festivalen Lollapalooza blev rena rama succén.

Benjamin kommer från en av Sveriges mest kända familjer och har i stort sett vuxit upp i rampljuset. Han är dessutom en väldigt familjekär person och han och storebrodern Oliver Ingrosso, 32, har mycket gemensamt. Båda två brinner nämligen för musik och mat.

Lasseman skadad mitt på scenen – bilderna avslöjar

Benjamin överraskades med resa till Paris

I veckan fyllde Benjamin 25 år och trots sin unga ålder kan han redan se tillbaka på en 20 års lång karriär som artist. Detta poängterade han förra helgen när han uppträdde tillsammans med Kungliga filharmonikerna, en show som slutade med stående ovationer från publiken.

25-årsdagen kom att bli en händelserik dag för Benjamin. När han vaknade den morgonen hade han ingen aning om vad som väntade men fick veta att han skulle till Arlanda tillsammans med vännerna Melina och Jacob Criborn samt hans mamma Pernilla Wahlgren.

Väl på plats på flygplatsen fick Benjamin veta att det var en resa till Paris som väntade och lyckan var total!

Men överraskningarna slutade inte där. När Benjamin hade satt sig till rätta på planet dyker ytterligare ett känt ansikte upp i planet – nämligen Oliver! Benjamin kunde knappt tro sina ögon och chocken var total. Allt detta dokumenterades av mamma Pernilla.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrossos bortklippta bilder med Benjamin

När gänget hade landat i Paris var det naturligtvis mat och upplevelser som stod på schemat. Benjamin är allmänt känd för att vara påläst när det kommer till restauranger, så troligtvis hade han full koll på läget.

Under resan togs det många bilder och nu har Oliver valt att lägga upp ett bildspel från Paris där han skriver att de var där för att fira Benjamin.

”Var i Paris och firade lillebror”, skriver han till bilderna.

Problemet är bara att Benjamin är bortklippt i alla bilderna. Ett typiskt drag från Oliver, som mer än gärna skämtar med sin lillebror. Nu reagerar Benjamin:

”HHahahahhahaha”, skriver han följt av ett hjärta.

Även följarna har lagt märke till problematiken och nu undrar de var födelsedagsbarnet egentligen håller hus.

”Och lillebror fick inte vara med på bild”, skriver en person.

”Blev plötsligt ”halvbror”!, kommenterar en annan.

”Haha…fattade inte första. Tänkte- han är sämst i familjen på att ta foto. Sen fattade jag”, skriver en tredje.

Felix Sandmans avslöjande – därför blir det ingen mer musik med Benjamin Ingrosso

Se klippet här!

FOTO: Discovery+, MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN