Lasseman skadad mitt på scenen – bilderna avslöjar olyckan

LASSEMAN

Arvingarna har jobbat på en krogshow under en längre period och nu har den äntligen haft premiär.
Men då hände det som inte fick hända – se här!
Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Arvingarna är ett av Sveriges mest populära och folkkära dansband. Ända sedan de slog igenom i Melodifestivalen 1993 med bidraget Eloise har karriären gått som på räls.

De senaste åren har Arvingarna även nått en yngre publik, något som de är väldigt glada över. Nu är de dessutom aktuella med en helt ny krogshow, som heter I love Arvingarna.

Under premiärkvällen är det kändistätt och det är inte bara göteborgare som är på plats i publiken i Kajskjul 8 i Göteborg. På bilder skymtas även stockholmare, som till exempel Nanne Grönvall, 60.

Arvingarna består av Casper Janebrink, 52, Lars "Lasseman" Larsson, 50, Tommy Carlsson, 54, och Kim Carlsson, 50. Alla grabbarna i bandet är otroligt folkkära och den senaste tiden har Lasseman stått i fokus en hel del.

Lasseman skadad – så gick det till

Det är ju nämligen i hans hus som bandets tv-program har spelats in. Arvingarna har gjort stor tv-succé med sina tv-program Arvingarnas jul – Hemma hos Lasseman och Arvingarnas sommar – Fest på Lassemans altan.

Nu är det berömda "Lasseman-huset" däremot sålt. Men Lassemans fru Therese Larsson, 47, har tidigare berättat för Hänt att relationen till de nya ägarna är god och att de gärna får låna huset i framtiden för fler tv-inspelningar.

Sedan dess har man kunnat följa bygget av Lassemans nya altan. Paret har nämligen ett Instagram-konto för huset, som de uppdaterar flitigt. Lasseman och Therese är väldigt driftiga och renoverar så mycket de bara kan på egen hand. Men detta kan leda till skador – som det gjort i det här fallet.

– Jag trillade ner från en brygga och landade lite olyckligt på ryggen. Så jag har fått två ryggkotor ihoptryckta. Så denna veckan, det är en repetitionsvecka också så det har varit lite svårt att vara med. Men jag är med idag och har lite smärtstillande och så, förklarade Lasseman för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lasseman visar upp skadan – mitt på scenen

Lasseman föll från en höjd av en och en halv meter och på grund av mörkret missade han ett steg. Detta ledde till att han landade på lite stenar och olyckligt nog var det ryggkotorna som fick ta smällen.

För några dagar sedan var Lasseman återigen tillbaka på sjukhuset och behövde repa på krogshowen med kryckor i händerna.

Nu är den stora kvällen kommen och Lasseman är på plats på scenen. Men han är begränsad! Detta visar nu bilder från kvällen.

”Lasseman stackarn har skadat ryggen om ni undrar över hans moves.”, avslöjar influencern Johanna Toftby som är på plats i publiken.

På influencerns Instagram-klipp kan man se att Lasseman inte rör sig lika mycket som de andra medlemmarna i Arvingarna. Det ser med andra ord ut att göra ont – krya på dig Lasseman!

ARVINGARNA
FOTO: JOHANNA TOFTBY

FOTO: Maja Suslin/TT, Johanna Toftby

FRÅN FÖRSTASIDAN