Mirka Norrström ryter ifrån mot frågorna om ekonomin efter resan

Mirka Norrström

Mirka Norrström har varit på semester utomlands, vilket har fått många av hennes följare att reagera.
Nu sätter 13-barnsmamman ner foten efter att ha fått oförskämda frågor.
”Bara min ensak”, skriver hon.
Slå på ljud

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström har varit på semester med sina två vänner och på bloggen skriver hon om de fantastiska dagarna i Grekland.

Men efter resan med vännerna har hon fått en hel del frågor från sina läsare som hon anser vara direkt opassande. Nu sätter Mirka ner foten efter de oförskämda kommentarerna.

Mirka Norrströms resa med vännerna till Grekland

Den senaste tiden har Mirkas sociala medier bestått av en hel del bilder från Grekland och flera av hennes följare har varit glada för hennes skull. På bloggen skriver hon om de fina kommentarerna hon fått och tackar de som har tagit sin tid.

”Jag har bara skummat igenom några av kommentarerna och gav upp att läsa de ganska fort. Tack till er alla som faktiskt helhjärtat kunnat unna mig resan jag var på, det värmer verkligen”, skriver hon.

Exklusivt
RELATION Montazamis kris med Kamran – avslöjar orsaken

Hon fortsätter med att förklara att de alla är vaccinerade och att hon inte tänker sig sig in i några "pandemi-diskussioner".

”Hur som helst så hade jag en otroligt skön och väldigt välbehövlig semester med två otroligt fina vänner som såg till att jag fick varva ner ordentligt och glömma bort allt elände om så bara för en stund Det ska ni veta var ovärderligt i denna stund.”

Familjen annorlunda-profilen sätter ner foten efter kommentarerna

Men Mirka Norrström har inte bara fått fina och uppmuntrande kommentarer efter sin resa. Flera personer har valt att ifrågasätta hur hon har råd med att åka på semester nu när hon, som hon tidigare berättat, har svårt när det kommer till ekonomin just nu.

Detta menar Mirka att ingen har att göra med. Nu sätter hon ner foten.

”Att sedan lägga sig i min privata ekonomi och ifrågasätta hur jag har råd är bara min ensak. Jag har kass ekonomi nu ja, det har jag varit väldigt öppen om men då vet ni ju inte heller till exempel vad resan kostade, vem som bekostade den eller någonting annat kring det”, skriver Mirka Norrström bestämt på sin blogg.

LÄS OCKSÅ: Martin Örnroth försvann från rampljuset efter Lingo – så lever han nu

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsens första ord om graviditeten och att bli mamma

SENASTE NYTT!