Familjen annorlunda-Mirka Norrström tvingas flytta med barnen

Mirka Norrström Familjen annorlunda

Den senaste tiden har varit tuff för Mirka Norrström och motgångarna verkar inte ta slut här.
Nu berättar hon att hon nåtts av beskedet att hon och barnen måste flytta.
”Det verkligen slog undan benen på mig”, skriver hon på sin blogg.
Mirka Norrströms ilska – efter bilolyckan: ”Mansgrisar”
Slå på ljud

Mirka Norrström blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Familjen annorlunda. Tillsammans med sina tretton barn charmade hon svenska folket och efter programmets slut har tittarna kunnat följa hennes vardag på hennes sociala medier istället.

Den senaste tiden har varit väldigt tuff för realityprofilen och på sina sociala medier har hon varit öppen med hur hon har mått. Och delar Mirka med sig av ännu en motgång. Hon och familjen har nämligen fått reda på att de måste flytta ut ur huset de bor i.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Trettonbarnsmamman om sitt mående – så mår hon idag

Under sommaren har det ekat tomt på Mirkas blogg, men nu bryter hon tystnaden genom att summera sin sommar.

”Jag vet att jag har varit frånvarande hela sommaren men jag har verkligen haft fullt upp med att ge mitt allt till att få vår sommar att bli bra. Mitt mående är kaos just nu men jag gav mig fan på att skjuta undan det så bra jag kunde för att bara koncentrera mig på tillvaron med mina barn. Att ha alla barnen hemma hela sommaren är en utmaning. Men jag uppskattar de lediga stunderna med barnen över allt annat även fast energin ibland är helt obefintlig. Speciellt när mitt mående är vad det är”, skriver hon.

Hon fortsätter:

”Man ler, skrattar och hoppas att alla ska tro att allt är okej….och ibland har man faktiskt till och med lyckats lura sig själv också. Jag tycker ändå att jag har haft bra stunder då jag har varit genuint glad och lycklig.”

Mirka Norrström och barnen tvingas flytta – berättar om sorgen

Men nu har Mirka nåtts av ett tungt besked. På sin blogg skriver hon nämligen att hon och barnen fått reda på att de måste flytta från huset de bor i.

”Dagen innan min födelsedag fick vi veta att vi måste hitta ett nytt boende till vintern vilket verkligen slog undan benen på mig. Från det har jag kämpat mitt hårdaste att hålla ihop mig själv och ångesten”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Barnen vill ju helst stanna kvar i Uppsala län vilket jag verkligen förstår. Men det kommer nog bli svårt att hitta nåt passande hus med en rimlig hyra här. Jag ger inte upp hoppet men är ganska säker på att vi kommer att behöva flytta längre bort. Jag orkar knappt ens tänka på en flytt med allt det innebär just nu men jag måste…på något vis måste jag ju orka med det också. En dag i taget.”

LÄS OCKSÅ: Lena Philipsson om stora förändringen efter att hon blev mamma

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om verkliga relationen med brodern Oliver Ingrosso

FRÅN FÖRSTASIDAN