LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mirka Norrström avslöjar – detta vill hon inte lägga ut på Only Fans

19 aug, 2023 
MIRKA NORRSTRÖM
Mirka Norrström har tidigare berättat hur mycket hon tjänar på sitt konto på Only Fans.
Nu berättar hon vad hon absolut inte skulle lägga ut på plattformen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström, 51, gjorde succé i TV4:s tv-serie Familjen annorlunda. Där fick vi följa henne och dåvarande maken Peter Norrström, 58, i deras vardag med 13 barn.

Sedan dess att kamerorna slocknade har det däremot hänt en hel del, Peter och Mirka har gått skilda vägar och dessutom har Peter har gift om sig. När det gäller Mirka så är hon fortfarande singel, så vitt vi vet. Men för två år sedan hade hon en romans med en gotlänning som hon kallade för "M", de träffades via Tinder.

– Jag är lite hemlig än så länge, eftersom det är så nytt. Det har gått fort men vi klickade på en gång. Det känns som jag hittat min tvillingsjäl, det är svårt att förklara, men det är härligt och skrämmande. Jag kallar honom för ”M”, sa Mirka då till Hänt.

Annons

Mirka Norrström om ekonomiska situationen

Relationen med "M" höll dock inte för evigt och Mirka förklarade då att det kändes bra trots allt.

”Jag valde att avsluta det helt enkelt och det känns bra trots allt”, skriver hon.

Sedan dess har Mirka valt att fokusera på sig själv, barnen, hälsa, träning och ekonomin. Mirka hade det ganska tufft ekonomiskt under pandemin och när det verkligen krisade fick hon ofta hjälp av följarna tack vare olika insamlingar.

Nu ser det dock bättre ut för Mirka på pengar-fronten. Hon är nämligen aktiv på plattformen Only Fans där man kan lägga upp avklädda bilder och så får följarna betala för att se innehållet. När hon gästade Efter fem berättade hon om månadsinkomsten.

– Det är lite olika månad till månad men bra månadslön, säger Mirka Norrström i Efter fem.

Detta vill Mirka Norrström inte lägga upp på Only Fans

Hur långt man kan tänka sig att gå på plattformen är individuellt och man väljer själv var man vill dra gränsen. Nu berättar Mirka var hennes gräns går och vad hon med andra ord inte skulle lägga ut.

Annons

– Men det är klart att jag har en gräns också. Jag skulle aldrig lägga ut om jag har sex med någon eller så, säger hon i Efter fem.

Mirka har tidigare berättat för Hänt att hon har två separata Instagram-konton förutom kontot på Only Fans.

Anledningen bakom de separata Instagram-kontona menade Mirka då beror på att hon ville ha ett mer familjärt konto och ett konto som visar mer ”vuxet innehåll”.

Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ”vuxen” sida av mig utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, skrev Mirka då, i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram

Annons