LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mirka Norrström om sexlivet – så mycket tjänar hon på Onlyfans

18 aug, 2023 
Johanna Talamo
mirka norrström
13-barnsmamman Mirka Norrström försvann från tv-rutan efter att ha medverkat i TV4:s Familjen annorlunda.
Hon syns dock på sociala medier och är även aktiv på tjänsten Onlyfans.
Nu talar hon ut om bakgrunden och pengarna hon får från den alternativa inkomstkällan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström, 51, blev känd för det svenska folket efter sin medverkan i Familjen annorlunda. I programmet fick tittarna följa livet tillsammans med maken Peter Norrström, 58, och deras 13 barn.

Idag är Mirka och Peter inte tillsammans längre. Exmaken Peter har gift om sig och Mirka lever som singel, så vitt vi vet. Hon har på senare år blivit influencer och uppdaterar sina sociala medier kontinuerligt.

Mirka Norrström om sitt Onlyfans-konto

Familjen annorlunda-profilen har tidigare berättat för Hänt att hon har två separata Instagram-konton samt ett Onlyfans-konto – en tjänst som används primärt av personer som producerar naket samt pornografiskt innehåll.

Anledningen bakom de separata Instagram-kontona menade Mirka då att hon ville ha ett mer familjärt konto och ett konto som visar mer ”vuxet innehåll”.

Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ”vuxen” sida av mig utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, skrev Mirka då, i ett meddelande till Hänt.

Annons

Mirka Norrström har nu dykt upp i tv-rutan igen, denna gång efter att nyligen ha medverkat i Efter fem.

Där berättar hon om bakgrunden till att ha börjat publicera vuxet innehåll på Onlyfans. Hon menar att det började som ett sätt att utforska sin sexualitet efter att ha varit i ett långt äktenskap.

– Efter min skilsmässa började jag ett sexuellt sökande. När man levt i äktenskap i 23 år så har jag försökt hitta mig själv och min egen sexualitet, säger hon i Efter fem.

Så mycket tjänar Mirka Norrström på sina nakenbilder

Vidare förklarar Mirka Norrström att hon publicerar bilder på sig själv i sexiga underkläder men även nakenbilder.

Hon berättar att hon har gränser gällande vad hon väljer att lägga ut men att de successivt förändrats sedan hon börjat sysselsättningen.

– När jag började visste jag inte riktigt hur långt jag kunde gå. Jag började med sexiga underkläder men nu har jag ju gått lite längre än så, säger hon och fortsätter.

Annons

– Men det är klart att jag har en gräns också. Jag skulle aldrig lägga ut om jag har sex med någon eller så.

Mirka fortsätter berätta att hon inte ser något större problem med tjänsten, då hon anser att de flesta som syns på tjänsten är där av egen vilja. Hon menar att alla enskilda individer bör få bestämma själva.

– De flesta som gör det, gör det av egen vilja och jag tycker att man som kvinna ska få göra som man vill med sin kropp, säger hon.

På frågan gällande inkomsten är Mirka kryptisk i sitt svar. Men hon berättar ändå att lönen är bra trots att den kan se annorlunda ut från månad till månad.

– Det är lite olika månad till månad men bra månadslön, säger Mirka Norrström i Efter fem.

FOTO: Youtube/Instagram

Annons