Mirka Norrström om relationen med Familjen annorlunda-Sami

Mirka Norrström om relationen med Sami Nikula från Familjen Annorlunda.
Mirka Norrström och Sami Nikula har båda varit med i Familjen annorlunda med sina familjer. Efter programmet har de börjat umgås, vilket har fått följarna att undra om de är ett par. Nu svarar Mirka på relationsfrågan.
Annons

I TV4-programmet Familjen annorlunda fick vi lära känna Mirka Norrström, 46, och Sami Nikula, 46, då de visade upp sina liv med sina stora familjer i tv. När programmet spelades in levde Mirka ihop med maken Peter Norrström, som hon numera är skild från. I Familjen annorlunda var Sami på sitt håll gift med Matilda Nikulas. Men även de gick skilda vägar i juni förra året.

Efter skilsmässan från Matilda började Sami umgås med Mirka Norrström. På Instagram la han upp en bild på dem tillsammans när Mirka var och besökte honom i Hallstahammar. I inlägget berättade han då om deras vänskap.

Annons

”Fick finbesök idag av min gode vän Mirka Norrström med familj (inte alla dock). Hon har varit en otroligt viktig person i mitt liv den senaste tiden, som vän och stöttepelare. Tyvärr hinner vi inte ses så ofta men som idag hade hon vägarna förbi här. Lite kaffe och fika samt massor med prat i all sin enkelhet”, skrev Sami Nikula till bilden.

Annons

Efter det har Mirka Norrström och Sami Nikula fortsatt att umgås, vilket har fått deras följare att börja undra om deras relation är något mer än bara vänskap.

Mirkas svar om relationen

För ett par dagar sedan la Mirka upp en bild på sig själv och Sami på Instagram när de tillbringade en dag tillsammans i Västerås med sina familjer. Efter att ha sett bilden blev några följare återigen nyfikna på hur Mirkas och Samis relation ser ut.

”Är ni ett par???”, frågar en följare.

”Är ni ihop nu?”, skriver en annan.

Annons

I ett blogginlägg, som handlar om dagen med Sami och hans familj, förklarar Mirka Norrström hur läget ligger till.

”Nej, vi är inte ett par utan de bästaste vänner ever”, skriver hon.

FOTO: TT/Christian Örnberg, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…