Mirka Norrströms känslosamma ord efter händelsen med sonen

Familjen Annorlunda-profilen Mirka Norrström om smärtande händelsen med sonen.
Familjen Annorlunda-profilen Mirka Norrström berättar nu om situationen med sonen som gjorde extra ont i mammahjärtat.
Annons

Det var i juli 2016 som Familjen annorlunda-profilen och 13-barnsmamman Mirka Norrström, 46, gick ut med att hon och maken Peter Norrström valt att gå skilda vägar. I ett ärligt inlägg på sin blogg berättade Mirka om beslutet och känslorna.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev hon då.

Annons

Mirka Norrström förklarade att beslutet var tufft, men att det var det bästa för alla i familjen.

Annons

”Det är tufft men jag känner långt in i själen att jag tar ett rätt beslut. Jag kan inte leva i ett lögn även om det skulle vara enklast kanske många kan tycka. Vi har många barn och att lösa alla praktiska detaljer kommer att bli tufft men jag vet att vi kommer att fixa det och att det blir bra för oss alla till slut”.

”Så ont i mammahjärtat”

Numera delar Mirka Norrström och exmaken vårdnaden över de 13 barnen. Men att lämna ifrån sig dem är inte alltid helt lätt, trots att det gått flera år sedan skilsmässan. Ett sådant tillfälle var Mirka med om nyligen, vilket hon skriver om i ett blogginlägg.

”I fredags åkte Thor, Nellie, Lilja och David till sin pappa över helgen. Älva ville verkligen inte så Thor tog hennes plats. Vid överlämningen blev David jätteledsen och bara grät och när jag åkte från platsen hade jag så ont i mammahjärtat”, skriver hon och fortsätter:

Jag hade inga tvivel om att han inte skulle ha det bra under helgen men det smärtade ändå att lämna honom gråtandes efter mig”.

Annons

FOTO: TT/Fredrik Hessman, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…