Efter skilsmässan: TV4-mamman Matilda Nikula oigenkännlig

Matilda Nikula från TV4-serien Familjen Annorlunda har gått ner 25 kilo och är helt oigenkännlig!
Matilda Nikula från Familjen Annorlunda har gjort en stor livsförändring och gått ner mycket i vikt efter skilsmässan från Sami. På sin Instagram delar hon med sig av sitt nya utseende.
Annons

Just nu sänds Familjen Annorlunda i TV4:s systerkanal Sjuan. En av familjerna man får följa är 10-barnsfamiljen Nikula från Hallstahammar med mamma Matilda och pappa Sami i spetsen. Programmet spelades in för ett år sedan, då deras yngsta precis hade kommit till världen, men mycket har hänt sedan dess!

I juni meddelade paret att de skulle skilja sig och till Aftonbladet har Sami Nikula förklarat att deras förhållande mestadels handlade om barnen i slutet.

Annons

– Någonstans där väcktes tanken till liv om att jag inte ville ha det på det viset. Jag vill stå på egna ben. Det är många aspekter i det – men det här med ensamheten har varit en tung grej för mig, berättade han och sa att han nu fokuserar på barnen, jobbet och träningen.

Ungefär så har även Matilda Nikulas liv sett ut efter separationen. Just träning och hälsa är något som hon lagt väldigt stor energi på och på sin Instagram visar hon nu upp sin förändring!

Annons

“Är det samma person? Jag tror inte det, varken på in eller utsidan.”, kommenterar hon själv en av sina bilder där hon visar hur hon ser ut i programmet, som är inspelat för ett år sedan, och nu.

I kommentarsfältet förklarar hon att hon gått ner 25 kilo på fyra månader med bättre kost och motion.

“Bara gått promenader och slutat med socker bröd och snabba kolhydrater” skriver hon.

I en annan bild visar hon förändringen bakifrån.

Annons

“Typ lite skillnad” skriver hon och hennes följare hyllar hennes nya livsförändring.

“Du inspirerar så in i h-vete! Heja dig!” skriver en.

“Verkligen imponerade” konstaterar en annan medan en tredje erkänner att hon inte kände igen Matilda Nikula, som förutom viktnedgången även skaffat sig en ny frisyr och en piercing på läppen:

“Wooow vad grymt! Följde dig för ett tag sedan halkade in på din insta igen nu och kände knappt igen dig, vilken förändring och prestation på så kort tid! Grymt jobbat!”

Nu vill Matilda Nikula utbilda sig till polis.

– Jag har varit hemma i tolv år med barn, säger hon till Aftonbladet och menar att skilsmässan blev en “nystart” för henne.

Annons

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…