Mirka Norrström om familjesorgen – berättar om plötsliga bortgången

Mirka Norrström är trettonbarnsmamman som blev känd från succéprogrammet Unga mammor.
Nu berättar hon om den stora familjesorgen efter plötsliga bortgången.
”Riktigt ledsen”, skriver hon.

Mirka Norrström blev känd för svenska folket efter att hon tillsammans med sin stora familj medverkade i det populära programmet Familjen annorlunda. Efter det har man kunnat följa hennes vardag som trettonbarnsmamma på hennes sociala medier, och då hon ofta är väldigt öppen och transparent med vad hon känner och tänker har hon lyckats bygga en nära relation till sina följare. Den senaste tiden har det ekat tomt på hennes annars rätt så aktiva blogg, och i ett inlägg som hon skrev för några dagar sedan berättar hon vad frånvaron har grundat sig i.

Jag vet att jag har varit väldigt frånvarande från bloggen på sistone. Jag har egentligen inte gjort det för att jag velat för jag har verkligen saknat att skriva här. Men jag har ändå inte fått till några inlägg av olika privata orsaker”, förklarar hon.

Men under gårdagen kikade hon in på bloggen igen för att berätta om sin mysiga dag med barnen.

Martin Melins stora oro för dottern Fanny

Trots att det bara är november har Mirka och barnen nämligen börjat sätta igång med julaktiviteter. I inlägget berättar hon hur de under dagen har ägnat sig åt baka pepparkakor.

”Idag lovades det snö enligt väderprognosen igår men vi har haft regn regn och ännu mera regn. Men lite kall blåst på det. En riktig tråkdag vädermässigt med andra ord. Ungarna ville ha snö så de är lite extra ledsna för regnet”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Barnen har istället fått roa sig med att baka pepparkakor. Inte min favoritsyssla men turligt nog så tycker de stora tjejerna om det så jag behöver inte göra någonting alls.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mirka Norrströms familjesorg – efter plötsliga bortgången

Men den trevliga dagen med familjen slutade inte som de önskat. Plötsligt fick dagen en sorglig vändning när ena dottern upptäckte att hennes hamster hade dött. På bloggen skriver Mirka om sorgen.

”För en timme sedan upptäckte Jennifer att hennes älskade lilla hamster Kiwi har dött. Kiwi har bott i Jennifers rum och därav så har man inte sett henne så ofta men ändå så blev även jag riktigt ledsen när jag tog undan Kiwi”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Det är helt klart det värsta med att ha husdjur.”

LÄS OCKSÅ: Madeleine Ilmruds stora oro – dotter Tuva-Li akut till sjukhus

LÄS OCKSÅ: Trettonbarnsmamman Mirka Norrström om relationen med ex-maken Peter

Senaste nytt