LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikaela Laurén avslöjar detaljerna om namnvalet till nyfödda dottern

05 aug, 2021 
Mikaela Laurén
Mikaela Laurén blev nyligen mamma till en liten dotter som fick namnet Nikita.
Nu avslöjar boxnings-stjärnan hur hon och maken Peder bestämde det unika namnet.
”Vi älskar namnen minst lika mycket”, skriver hon.
Annons
5 kvinnliga framgångsrika idrottareBrand logo
5 kvinnliga framgångsrika idrottare

Mikaela Laurén, 45, och fästmannen Peder Södersteen Laurén, 37, blev nyligen föräldrar till en liten flicka som efter många om och men fick namnet Nikita. Paret tog hjälp av fertilitetskliniken Olga i Sankt Petersburg i november 2019 och var där första gången i januari 2020.

Mikaela är mer än lycklig och har sedan förlossningen delat med sig av flertalet bilder på dottern. Förlossningen gick bra, men de behövde stanna ett par extra dagar på BB för att Mikaela hade tappat mycket blod och för att lilla Nikita hade ojämna hjärtslag. Men nu är allt återställt och Mikaela njuter i bebisbubblan. Nu avslöjar hon även dotterns namnval – hur tänkte de vid valet?

Mikaela Laurén om ett syskon till Nikita: ”Vi får se”

I en tidigare intervju med Hänt har Mikaela berättat att de inte bestämt sig om de ska försöka skaffa ett syskon till Nikita – men det är ingen omöjlighet.

– Jag har ett embryo i frysen i Ryssland så vi får se, jag är ju ändå 45 år och att skaffa ett barn i denna åldern är okej men jag vet inte hur det blir med två barn men min dröm har alltid varit att ha två barn så det är inte omöjligt, berättade Mikaela följt av:

Annons

– Men det är ingenting vi har gjort planer på direkt, utan vi tar en sak i taget och försöker glädjas åt vår dotter nu. Man får inte vänta alltför länge heller, jag tänker att jag får ta ett beslut om ett år ungefär, berättar hon.

Mikaela Laurén avslöjar detaljerna om namnvalet till nyfödda dottern

Mikaela och fästmannen Peder var helt säkra på att det låg en pojke i magen, och de valde att inte ta reda på könet under graviditeten. Men vid förlossningen fick de sig en chock! Det var ingen pojke i magen utan en flicka.

Mikaela och Peder hade redan ett namn klart ifall det skulle bli en pojke – som de var helt säkra på. Därför behövde de tänka om när de insåg att de fick en efterlängtad liten flicka.

Tillslut delade hon med sig av namnet som blev Nikita Leja Novalie. Och i ett nytt inlägg på Instagram förklarar hon hur de tänkt med namnet.

”Vår lilla älskling stormtrivs i sin coola babynest med kattdjursprint. Om hon hade blivit en liten ”pöjk” hade hon hetat Frank Tiger Viking, men nu när det blev en magisk liten flicka. Så fick det bli Nikita Leja (för Lejon) Novalie istället och vi älskar namnen minst lika mycket”, skriver Mikaela om namnvalet.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Instagram

Annons