TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Mia Parneviks kamp efter husförsäljningen

11 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Mia Parnevik
Det har skett många förändringar i Mia Parneviks liv på senaste tiden och alla har inte varit helt okomplicerade att förhålla sig till.
Nu berättar hon om den stora saknaden efter barnen.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Makarna Jesper Parnevik och Mia Parnevik har varit gifta i 27 år och tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa, och Phoenix. I realityserien Parneviks har svenska folket fått följa familjens vardag i Florida i USA, och redan i första avsnittet förstod man att familjen står varandra väldigt nära. Det blev därför en stor omställning för både Jesper och Mia när det var dags för barnen att flytta hemifrån.

Jesper och Mia Parnevik säljer huset i Florida

I realityserien fick tittarna ta del av familjens minst sagt glamorösa liv och om det var något som blev nästan lika känt som familjen så var det deras hus Casa Mia. Lyxkåken är 1 300 kvadratmeter stor och har både spa, en pool och en biograf. Men tidigare i vår kom den stora nyheten att Jesper och Mia har sålt den enorma villan.

Efter att beskedet om att makarna har sålt villan kom ut började folk direkt spekulera i var de planerar att bo härnäst och många var övertygade om att flyttlasset skulle gå till Sverige, där även deras deras barn bor. Men i podcasten Pillowtalk kunde döttrarna Penny och Peg bekräfta att så inte blir fallet.

Annons

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet, avslöjade Penny.

Men att lämna det berömda huset Casa Mia är inte den enda stora omställningen Mia och Jesper har behövt göra den senaste tiden. Till skillnad från när barnen var små bor nämligen ingen av de hemma längre. Nu berättar Mia om saknaden efter barnen.

Mia Parneviks sorg över barnen

”Jag saknar er Peg, Philippa, Penny och Phoenix. Mamma gör just nu växtbaserad bolognese”, skriver hon till en bild på maträtten innan hon fortsätter:

”Jesper kommer att få äta gott.”

Och det är inte första gången Mia uttrycker saknaden efter sina barn. Även i Parneviks berättade hon om den stora sorgen hon kände när det var dags för döttrarna Peg och Penny att börja college.

– De har varandra, det kommer ha hur kul som helst. Men vi är ganska tajta, och är vana att göra allt tillsammans. Sedan är man ledsen. Det är jobbigt, sa hon då i programmet.

Annons
Annons