LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Martin Melin och Camilla Läckbergs tjafs om sonen Charlie

10 maj, 2021 
Camilla Läckberg och Martin Melin
Camilla Läckberg och Martin Melin var ett välkänt par – numera är de goda ex-makar. Tillsammans har de forna paret sonen Charlie och nu tjafsar de öppet på sociala medier om sonens vilja.
”Bara så vi är överens.”, skriver Martin.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, 46, fortsätter att göra succé. Bland annat står hon för serien Lyckoviken och nya filmen Glaciär. Förutom framgången med böcker och film så lever hon tillsammans med maken och professionella MMA-utövaren Simon Sköld, 33 och gemensamma dottern Polly, 5.

Camilla har sedan tidigare relationer barnen Meja, Wille och Charlie, den sist nämnda har Camilla tillsammans med polisen Martin Melin som vi nyligen kunde se i Let's dance.

Camilla Läckbergs öppenhjärtiga ord om det fysiska välmåendet

Läckberg har minst sagt haft det kämpigt på sista tiden, även om jobbkarriären präglas av framgångar och hyllningar så är det privata inte alltid så lätt. Nyligen öppnade hon upp sig för följarna om att hon inte mår bra fysiskt och att hon kämpar med vikten.

Till bilden skrev hon bland annat: ”Är trött, stressad, kämpar fortfarande med min vikt och mitt allmänna fysiska välmående. Jag känner att jag dras och slits i från alla håll, massor av ”kan du bara”, massa förväntningar på min tid som jag ofta upplever som helt orealistiska och orimliga. Sen på det leverera jobb i tid, och samtidigt räcka till som fru, mamma och vän. Det kommer inte hålla i längden om jag inte sätter gränser. Så säger just nu ”nej” oerhört mycket. Även till roliga saker. Även till att träffa människor jag älskar. Jag måste framförallt nu fokusera på att skriva. Och då behövs det lugn och ro.”

Annons

Camilla Läckbergs skojbråk med exet Martin Melin

Camilla är som tidigare nämt lyckligt gift med Simon Sköld och de är bosatta i en lyxvåning på Södermalm. Dessutom köpte makarna ett lyxhus i Tyresö under förra sommaren.

Huset är gammalt och charmigt från år 1900 och består av hela 10 rum och kök på totalt nästan 400 kvadratmeter. De betalade hela 25 miljoner kronor för huset och håller just nu på att totalrenovera!

Nu kommer Camilla Läckbergs ex Martin Melin med en skojig kommentar om huset och det handlar om att deras barn Charlie vill ha en orm vilket Martin Melin inte var så förtjust i, till en bild på Instagram kommenterade han:

”Om han nu vill ha en orm så kommer den bo i Tyresö. Bara så vi är överens. Han hintade nämligen något om det...”

Varpå Camilla svarade:

”Han vill ha en get. Och den ska bo i Enskede säger han”.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Henrik Montgomery/TT

Annons