TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Mia Parneviks barnbarnslycka - bilderna får följarna att reagera: ”Det är…”

29 jul, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Mia Parnevik ler mot kameran i en vit blus.
För tre år sen blev Mia Parnevik mormor till barnbarnet Atticus. Förra året fick Penny sitt andra barn, Pebble. Nu visar Mia upp barnbarnslyckan som får följarna att reagera.
Annons
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1Brand logo
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1

Familjen Parnevik blev väldigt uppmärksammad efter att de lanserade sin egna reality-serie, Parneviks, 2015. I programmet fick tittarna följa familjen i deras vardagsliv i Jupiter, Florida, där mamma Mia, 54 och pappa Jesper Parnevik, 57. levde ihop med sina fyra barn Peg, 26, Penny, 25, Philippa, 23 och Phoenix Parnevik, 21.

De bjöd över kändisar till deras enorma villa och bjöd på djupa konversationer runt middagsbordet. Men efter att barnen växte upp och börja flytta hemifrån beslutade familjen att lägga ner serien.

Nu har Mia och Jesper sålt det berömda huset och hittat ett nytt boende i Florida.

Mia Parnevik i tårar – tunga krisen i äktenskapet med Jesper: ”Ett svek”

Under sitt avsnitt av Sommar i P1 berättar Mia att hon, för tio år sedan, fick gå igenom en hysterektomi, som innebär att man opererar bort livmodern. Men Mia behövde även operera bort sina äggstockar vilket påverkade hennes psykiska välmående. Det skapade en spricka i relationen med hennes make, Jesper.

Annons

– Min osvikliga självkänsla och tillit till Jespers kärlek var plötsligt i gungning. När han sökte råd i andra för att hjälpa mig såg jag det som ett svek. Han gläntade på dörren för andra som då också kunde se hur värdelös jag just nu var. Hur kunde han? Skammen var så stor, förklarar hon.

När Mias vän insåg vad som höll på att hända flög hon dit sin terapeut som låste in sig med Mia och Jesper i två veckor för att hitta en lösning. De hade ständiga sessioner under tiden och det visade sig vara lyckosamt.

– Det här blev början på vägen tillbaka till mig, och framåt för oss. Våra sessions hjälpte oss att se varandra i det vi gick igenom, att vi båda var drabbade. Det tog säkert två år innan jag, min kropp och vi båda var ute på andra sidan. Men då starkare tillsammans än någonsin förut, avslutar hon.

Mia Parneviks barnbarnslycka - bilderna får följarna att reagera: ”Det är…”

Mias dotter, Penny gifte sig nyligen med den före detta hockeyspelaren Douglas Murray, 42. Paret har två barn, Atticus, 3 och dottern Pebble, 1, som föddes förra året. Nu visar barnens mormor, Mia, upp en bild på båda som får hennes följare att reagera.

Söta små kottar. Det är så underbart med barnbarnen”, skriver ena.

Sååå söta barnbarn”, skriver en annan.

Sååå gulliga förstår att mormor och morfar är stolta”, skriver en tredje.

Men det var inte de enda kommentarerna. Hela fältet fylldes av folk som kommenterade om hur söta Mias barnbarn är.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons