Peg Parnevik slår tillbaka – efter kommentarerna med pojkvännen

23 jul, 2022 
https://image.hant.se/jennifer_1.jpg.jpg?imageId=8595695&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Jennifer Iversen
PEG PARNEVIK
Peg Parnevik och hennes pojkvän Jesper har varit tillsammans i drygt ett år och de verkar lyckligare än någonsin. Men bilderna på paret har fått Pegs följare att skriva elaka ord till henne.
Nu slår Peg tillbaka efter kritiken.
Annons
Peg Parnevik så slog hon igenom
Peg Parnevik så slog hon igenom

Artisten Peg Parnevik, 26, är dotter till golfproffset Jesper Parnevik, 57, och Mia Parnevik, 54, och är äldst av alla fyra syskon.

Familjen är minst sagt välkända ansikten för svenska folket efter realityserien Parneviks, som gick på TV3 mellan åren 2015 och 2018. I serien fick tittarna följa med i deras vardagsliv i Florida när de varmt bjöd hem massa svenska kändisar till lyxvillan Casa Mia.

Peg Parneviks förhållande med Filip Lamprecht

I sex år hade Peg en relation med Let's dance-vinnaren Filip Lamprecht, 25. Han är son till elitidrottaren Martin Lamprecht, 59, och tv-profilen Kristin Kaspersen, 52.

Relationen mellan Peg och Filip tog en plötslig vändning när Filip deltog i Let’s dance år 2021. Romansryktena kring Filip och hans danspartner Linn Hegdal, 26, tog hårt på Filips och Pegs relation. Några veckor efter danstävlingen meddelade ex-paret att de gått skilda vägar.

Annons

Sedan dess har mycket hänt. Peg har gått vidare och träffat en ny kärlek, närmare bestämt musikproducenten Jesper Niklasson, 25, som hon delar flitigt visar upp på sociala medier. Nyligen postade Peg en bild på henne och pojkvännen när de pussades och kramades på ett bröllop, något som hennes följare nu har kommenterat elaka saker om.

Kommentarerna om Pegs utseende – Peg slår tillbaka

Efter att Peg publicerade de nya bilderna på henne och kärleken Jesper kommenterades det flitigt om både Pegs utseende och pojkvännen, vilket givetvis irriterade Peg.

PEG PARNEVIK
Peg Parneviks Instagram

Ful” och “Häxa”, skriver följaren.

Peg svarar då på den elaka kommentaren med ett ironiskt "tack" och nu har hon delat med sig av konversationen på sin Instagram-story.

Annons

Tack för att du använder min officiella titel”, skriver Peg.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, Instagram

Annons