TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Leif GW Perssons starka reaktion mot Lotta Lundgren efter frågan

23 jul, 2022 
LEIF GW PERSSON, LOTTA LUNDGREN
Eric Haag och Lotta Lundgrens tv-program En smak på livet är äntligen tillbaka med en ny säsong. Förste man till rakning är Leif GW Persson och vid ett tillfälle går det hett till mellan honom och Lotta.
Annons
Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Tv-profilerna Erik Haag och Lotta Lundgren har skapat stora rubriker genom åren med deras förhållande. Efter att ha jobbat tillsammans med bland annat tv-programmen Landet brunsås och Historieätarna blev de ett par.

År 2016 bekräftade Erik och Lotta att de var ett par. Detta var något som blev ytterst uppmärksammat med tanke på att Eriks ex-fru Martina Haag just släppt boken Det är något som inte stämmer. Boken handlar om en kvinna som blir bedragen av sin man och mannen blir istället tillsammans med en kollega.

Sedan dess har mycket hänt och Erik och Lotta har fått sätta tänderna i nya tv-program. Under våren har vi fått se dem i frågesportsprogrammet Big Bang och nu är de tillbaka med en ny säsong av En smak på livet.

Annons

Danny Saucedo grundlurad i Lotta och Eriks En smak på livet

En smak på livet går ut på att experimentera med människors mat-vanor från förr för att se om minnena kommer tillbaka. Lotta och Erik bjuder då in kända personer som de ska testa och de utsätter gärna sina gäster för allt möjligt.

Förra året var artisten Danny Saucedo gäst vid ett tillfälle och han fick sig en riktig omgång. Bland annat så hälsade Lotta på hans mamma i hennes lägenhet i smyg för att få ett hemligt recept. Men något som också hände var att de lurade honom rejält.

Danny fick då i uppgift att sjunga låtar med förbundna ögon. Då sa Erik att Lotta kommer kompa honom vid pianot. Men det var ju aldrig Lotta som satt vid pianot, utan det var ingen mindre än EMD-Mattias Andréasson. Danny fick sig en rejäl chock när han tog av sig ögonbindeln och såg sin vän.

Nu är paret som sagt tillbaka med en säsong 2 av En smak på livet och den första kändisen som får gästa programmet är TV4-profilen och professorn Leif GW Persson.

Annons

Leif GW Persson sätter ner foten mot Lotta Lundgren

I programmet får GW dela med sig av massa fina matminnen som han har och det verkar som att han brinner för mat lika mycket som Erik och Lotta gör. Vid ett tillfälle ska GW däremot berätta om ett roligt minne som han har – när han plötsligt måste tysta ner Lotta.

– Minns du några rätter?, frågar Lotta.

– Ja ja ja, jag minns en förrätt, men Jan var ju alltid så att...., börjar GW och Lotta avbryter:

– Vilken var det?

– Nej vänta, vänta, jag kommer till det!, utbrister GW och sätter upp händerna mot Lotta.

– Det är först en anekdot!, skrattar Erik.

FOTO: TV4

Annons