Oliver Ingrossos starka reaktion efter Pernillas ord om Benjamin: ”Tack…”

OLIVER INGROSSO, PERNILLA WAHLGREN

Pernilla Wahlgren är på semester med sonen Benjamin Ingrosso.
Nu har Pernilla valt att skriva några mycket kärleksfulla ord om honom, något som får Oliver Ingrosso att se rött.
Nu ryter han ifrån.
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso
1:24

Efter reklamen: Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

(1:24)

Slå på ljud

Familjen Wahlgren har blivit stora profiler sedan realityserien Wahlgrens värld hade premiär på tv för drygt sex år sedan.

I programmet får tittarna främst följa Pernilla Wahlgren, 54, men också hennes barn Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 15.

I den senaste säsongen fick vi även se mycket av Pernillas nya pojkvän Christian Bauer, 56. Något som tittarna verkade vara glada för.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Familjen Wahlgren/Ingrosso i rampljuset

Även Pernillas barn står ofta i rampljuset. Bianca har haft stora framgångar de senaste åren och är en av Sveriges största entreprenörer. På Instagram har hon över en miljon följare och vid sidan av driver hon två företag – Caia cosmetics och Ani. Det sistnämnda har hon nyligen startat upp med vännen Lovisa Worge.

Även Benjamin syns ofta i tv-rutan, både i musiksammanhang men även i hans egna matlagningsprogram Benjamin's. Den senaste tiden har han släppt en hel del ny musik som hamnar på topplistan. Nyligen uppträde han på festivalen Lollapalooza i Stockholm – som blev mycket hyllat. Enligt sociala medier att döma så var det en konsert utöver det vanliga.

Även den minsta sonen Theo börjar synas mer och mer i rampljuset i bland annat Biancas stora plattformar. Detta efter att han praktiserade hos henne.

Sist men inte minst så har Oliver också många bollar i luften. Nyligen öppnade han restaurangen Olli i centrala Stockholm som blivit mycket omtalad. Han är också känd som musikproducent och dj. Bianca är en av dem som blev glad över Olivers besked med restaurangen.

ALDRIG VARIT MER TAGGAD!!! Han som lärt oss alla om pasta öppnar ÄNTLIGEN upp en restaurang med fokus på inget mindre än otroligt god PASTAAAAA”, skrev Bianca på Instagram.

Pernillas nya ord om Benjamin – Olivers starka reaktion

Pernilla är väldigt familjekär och hennes kärlek till alla sina barn är något hon värdesätter framför allt annat. I familjen skämtar de ofta om vem som är "favorit-barnet" och nu verkar Pernilla ha bestämt sig.

Pernilla befinner sig just nu i Casa Rosa 2.0, alltså hennes nya hus i Spanien. Några som valde att komma dit och göra henne sällskap är Benjamin och hans vänner. Nu har Pernilla lagt upp en bild på henne och Benjamin med texten:

Äntligen är han här! Min bästa kompis!”, skriver Pernilla.

Orden är något som Oliver nu reagerar på. Nu ryter han ifrån.

”Okej, tack........”, kommenterar han till bilden.

Pernilla har nu valt att besvara Olivers tvivel.

”Jag byter favoritbarn när jag kommer hem . Det vet du…!”, skriver Pernilla till Oliver.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om verkliga relationen mellan Theo och Oliver

Se klippet här!

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, ORRE PONTUS/Aftonbladet

SENASTE NYTT!