Idol 2023 marknadsföring banner

Danny Saucedos chock efter Erik Haags och Lotta Lundgrens drag

05 sep, 2021 
DANNY SAUCEDO, ERIK HAAG, LOTTA LUNDGREN
Erik Haag och Lotta Lundgren har alltid varit lite luriga och skämtsamma av sig.
Det visar de prov på nu när de får besök av Danny Saucedo och utsätter honom för en rejäl chock.
Annons
Lotta Lundgren flyttar – se alla bilder på lyxiga lägenheten här
Lotta Lundgren flyttar – se alla bilder på lyxiga lägenheten här

Tv-profilerna Erik Haag och Lotta Lundgren har skapat stora rubriker genom åren med deras förhållande. Efter att ha jobbat tillsammans med bland annat tv-programmen Landet brunsås och Historieätarna blev de ett par.

År 2016 bekräftade Erik och Lotta att de var ett par. Detta var något som blev ytterst uppmärksammat med tanke på att Eriks ex-fru Martina Haag just släppt boken Det är något som inte stämmer. Boken handlar om en kvinna som blir bedragen av sin man och mannen blir istället tillsammans med en kollega.

I samma veva som Erik och Martina gick isär separerade även Lotta från sin tidigare make Martin Johansen. Efter skilsmässan skaffade Lotta en egen lägenhet i centrala Stockholm, där hon bor än idag bor när det är mammavecka för barnen Måns och Mimmi.

Eriks barn bor mestadels hos Martina, men ibland kommer de även ut till honom i hans hus i skärgården.

Erik och Lottas nya tv-program En smak på livet

Att Erik och Lotta gillar att göra tv-program ihop är ingen hemlighet. Nu är de aktuella med sitt sprillans nya tv-program En smak på livet. Syftet är att bjuda in en gäst i varje avsnitt för att gå djupare in på personens smakupplevelser. Det är helt enkelt som små experiment för att undersöka om det går att locka fram smaker som man känt som liten.

Annons

I det första avsnittet var det ingen mindre än skådespelaren Marianne Mörck som gästade programmet. Den här veckan är det dock Danny Saucedos tur att göra entré.

I programmet får tittarna en djup inblick i Dannys uppväxt och alla smaker han drogs emellan. Hans mamma kommer från Bolivia och hans pappa från Polen, men han växte ju upp i Sverige. Så det var med andra ord som att han växte upp med tre olika smak-kulturer.

– Jag har försökt väldigt mycket att hitta tillhörighet och sammanhang. Men när det kommer till just maten så känner jag mig berikad av att ha två kulturer, säger Danny i programmet.

Dannys chock efter luringen i programmet

Erik och Lotta är ju som bekant väldigt påhittiga av sig. Så när Danny var på besök var de helt enkelt tvungna att spela honom ett litet spratt. Dannys goda vän och artist-kollega från EMD Mattias Andréasson var nämligen på plats – utan att Danny visste om det. Det hela slutade med en rejäl chock för Danny.

Annons

I ett moment skulle Danny nämligen sjunga låtar med förbundna ögon. Då sa Erik att Lotta kommer kompa honom vid pianot. Men det var ju aldrig Lotta som satt vid pianot, utan det var ju ingen mindre än EMD-Mattias.

Efter fyra låtar valde Erik och Lotta att avslöja sin luring och när de tog av ögonbindeln från Dannys huvud fick han sig en riktig chock när han såg vem som satt vid pianot.

– Åh vad kul att se dig!, utbrister Danny.

– Anade du någonting?, frågar Mattias.

– Nej, men jag tyckte du var väldigt duktig, säger Danny och tittar på Lotta.

Danny Saucedo, Mattias Andreasson
Danny och Mattias återförenades.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons