Mia och Jesper Parneviks avslöjande om flytten – efter husförsäljningen

Jesper Parnevik & Mia Parnevik

Tidigare i år kom beskedet att Jesper och Mia Parnevik har sålt det berömda huset i Florida i USA.
Nu avslöjar de hur det går med letandet efter det nya drömhuset.
Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen – efter Peg och Filips kärlekssaga
Slå på ljud

Mia Parnevik, 53, och Jesper Parnevik, 56, har varit gifta i 27 år och tillsammans har de barnen Peg, Penny, Phoenix och Philippa. Då Jesper har spelat golf i USA har de bott på andra sidan jorden sedan barnen var små, och som svenska folket väl känner till har barnen vuxit upp i det berömda huset Casa Mia i Jupiter i Florida.

Under flera säsonger kunde man nämligen följa familjens vardag i USA i realityserien Parneviks, och att säga att det blev en succé är en underdrift. Genom åren bjöd familjen på både skratt, tårar och intressanta gäster, och många blev därför besvikna när de år 2018 meddelade att de lägger ner.

Men det är inte den enda stora förändringen som har skett i deras liv på senaste. Nu har de även sålt det berömda huset Casa Mia.

Dit ska Mia och Jesper Parnevik flytta

När beskedet om att Casa Mia var sålt var känslan hos de olika familjemedlemmarna olika. I podcasten Pillowtalk, som systrarna Penny och Peg har haft under flera år, berättade framförallt Penny att hon tyckte det kändes väldigt jobbigt.

– Det var väldigt sorgligt, sa hon då.

Än vet inte Mia och Jesper var de ska bo framöver men en sak är säker, det kommer att bli någonstans i Florida.

Biancas avslöjande om priset för nya lyxlägenheten

Det är i Pillowtalk som Penny berättar om beslutet.

– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte. De ska bo kvar i Florida. Så kanske inte den galnaste förändringen men ändå, säger hon och fortsätter:

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet.

Kändisparets nya avslöjande om flytten

Men än finns det inget nytt angående Jesper och Mias jakt efter ett nytt hus. I en intervju med Expressen avslöjar de nämligen att de inte har köpt något än utan fortfarande bor i en resväska.

– Vi bor i en resväska fortfarande, vi har inte köpt något än. Men det är också lite härligt. Vi ska åka ner till Florida snart. Men vi har levt i resväskan i många år, nästan hela livet, så det här är bara normalt för oss, berättar Mia.

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om pinsamma händelsen med sonen Holger

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om att många hade Martin Stenmarck som frikort

SENASTE NYTT!