Matilda Nikulas kärleksbesked efter uppbrottet med Sami

Matilda Nikula & Familjen annorlunda
Avslöjar

Tre år har gått sedan Matilda Nikula och Sami Nikula beslutade sig för att gå skilda vägar. Nu berättar Matilda hur det är att dejta när man redan har massa barn och hur hennes kärleksliv ser ut idag.

Tre år har gått sedan Familjen Annorlunda-paret Matilda Nikula och Sami Nikula beslutade sig för att gå skilda vägar. Separationen blev tuff och både Matilda och Sami har kämpat för att gå vidare i sina liv. Idag bor Matilda på Gotland med barnen Stella och Frasse, medan resten av barnen bor kvar i Hallstahammar med sin pappa.

Nu berättar hon för Hänt hur det är att träffa någon ny när man redan har massa barn och hur hennes kärleksliv ser ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Matilda Nikula om hur det är att dejta som åttabarnsmamma

Matilda har åtta egna barn och när hon får frågan om det påverkar hennes dejtingliv svarar hon att så inte alls är fallet.

– Det är klart att det kanske skrämmer vissa men jag tror att jag är på ett visst sätt ändå. Alla personer är olika men jag är ganska intensiv och tycker om när det händer saker, och det behöver ju den personen jag träffar också vara. Och är man en sån som person tror jag inte det spelar någon roll om man har tre, fem eller åtta barn. De flesta som separerar och träffar någon ny i den här åldern har ju barn sen tidigare. Det är ju sällan som man träffar någon som inte har barn, det blir ju mer och mer vanligt med bonusfamiljer och så, säger hon.

Exklusivt
Mirka Norrströms ord om nya mannen

Så ser Matildas kärleksliv ut idag – tankarna om framtiden

När Hänt pratade med Matilda för ett år sedan berättade hon att hon träffat en person som betyder mycket för henne, men att hon inte var redo att varken avslöja vem eller presentera personen för familjen. Och nu kan hon bekräfta att de fortfarande håller sällskap.

– Det är ungefär på samma läge. Det finns någon så får vi se. Jag kommer ju inte gifta mig och skaffa barn liksom, säger hon innan hon fortsätter:

– Men sen vet man inte. Jag har ingen längtan efter det nu, men man ska aldrig säga aldrig. Vad som händer imorgon vet jag inte. Men det är ingen längtan som jag har nu för jag har haft så himla mycket med två separationer, så det har inte varit aktuellt att göra något annat än att landa i det nu.

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle och Harry har fått sitt andra barn

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing i tårar efter frågan i Nyhetsmorgon

Senaste nytt