Matilda Nikulas nya kärleksbesked efter skilsmässan

Matilda Nikula berättar om nya kärleken.

Familjen Annorlunda-profilen Matilda Nikula och ex-maken Sami gick skilda vägar för två år sedan.
Nu berättar Matilda om sin nya kärlek.
”Känns det rätt i magen då kommer jag att köra”, säger hon.

Matilda Nikula, 37, blev kändis med hela Sverige när hon medverkade i TV4:s populära realityserie Familjen Annorlunda. Där fick tv-tittarna följa hennes och dåvarande maken Sami Nikulas, 47, liv med tio barn – några gemensamma och några från tidigare relationer.

För snart två år sedan tog kärlekslyckan slut för paret och de bestämde sig för att gå skilda vägar. Matilda och Sami hade upptäckt att relationen mestadels handlade om barnen. Detta ledde i sin tur till att de valde att skilja sig och fokusera på sig själva.

Både Matilda Nikula och Sami Nikula har lagt mycket tid på träning sedan skilsmässan. På Instagram har de många gånger delat med sig av resultatet från träningen.

I en intervju med Hänt berättar nu Matilda om det svåra i att träffa någon ny kärlek när man har så många barn.

– Det är lite sådär. Att träffa någon när man har åtta barn, även om vi inte precis har separerat, och att sätta ihop en ny familj, är en svår nöt att knäcka. Så det kommer nog ta tid innan något sådant händer, säger Matilda Nikula till Hänt.

En speciell någon

Matilda Nikula berättar ändå att hon nu träffar en person som betyder mycket för henne – men vem det är vill hon inte avslöja. Inte heller är hon redo att presentera denna person för resten av familjen ännu.

– Men det är klart, det finns någon som gör mig lite extra glad. Men att sätta ihop en ny familj det blir det nog inte tal om än på ett tag, säger Matilda Nikula.

Hur vet man då när det är dags att ta nästa steg vad gäller kärleken? Matilda har bestämt sig för att lyssna på magkänslan.

– Jag kommer nog tänka så här, känns det rätt i magen då kommer jag att köra. Men det är så mycket som ska klaffa för att det ska kännas rätt. Det är ju inte bara en själv det gäller. Även andra saker i livet ska fungera för att man ska kunna gå in i något helhjärtat, säger Matilda Nikula och lägger till:

– Någon dag kanske det klaffar. Man vet ju aldrig. Man får leva på hoppet.

Av Malou Wilson och Lina Arvidsson 

FOTO: Privat, Instagram