TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martina Haag och Peter Magnussons nya intima bild – följarna häpnar

02 dec, 2020 
Peter Magnusson och Martina Haag
Foto: TT
Martina Haag och Peter Magnusson har varit på restaurang ihop.
Nu jublar följarna efter detaljen i bilden.
”Bästa paret!! ”, skriver en följare på Instagram.
Annons
Allt om Martina och Erik Haags relationBrand logo
Allt om Martina och Erik Haags relation

Martina Haag, 56, är en välkänd författare och skådespelare. Hon var tidigare gift med Erik Haag, 53. men år 2014 lämnade de in en ansökan om skilsmässa. Separationen kom att väcka stor uppmärksamhet då Erik visade sig ha hittat kärleken i sin kollega Lotta Lundgren, 49, under inspelningarna av Historieätarna.

Ett år efter skilsmässan släppte Martina boken Det är något som inte stämmer. I romanen upptäcker karaktären Petra att hennes make varit otrogen med en programledarkollega, något många läsare har tolkat som en verklighetsbaserad skildring av författarens egna uppbrott. Martina har tidigare även kommenterat detta och förklarat hur läget egentligen ligger till.

Erik och Lotta har fortsatt sin kärlekslycka sedan dess men huruvida Martina funnit kärleken på nytt är oklart. Någon som Martina på senaste synts spendera allt mer tid tillsammans med är tv-profilen Peter Magnusson, 46.

Annons

Martina Haag och Peter Magnussons relation

Under 2018 tävlade duon ihop i På spåret och de har även rest iväg till Mauritius för att skriva på sina olika projekt. I somras var de även med i samma produktion och Martina delade då med sig av en bild från inspelningen där hon och Peter stod tätt ihop.

Filmar med den här gullisen idag. Kommer snart på en teve nära dig”, skrev då Martina på Instagram till två bilder på sig och Peter.

I oktober dök även Martina och Peter upp tillsammans på filmpremiär. På väg in till minglet fångades de på bild, återigen tätt ihop. Detta är inte det senaste tillfället som duon umgåtts, i ett nytt inlägg på Instagram visade Martina glatt upp under tisdagskvällen att hon och Peter var ute på middag.

”Datenight”, skriver Martina till bilden.

Följarnas stora glädje efter nya bilden på Martina och Peter

Vad följarna lagt märke till är att Martina och Peter sitter hand i hand, något som de visar sig vara väldigt glada över. I kommentarsfältet haglar det nämligen in gratulationer och lyckohälsningar.

”Stort grattis till er”, skriver en följare.

”Ni passar verkligen ihop! Fan så mycket skratt ni kommer ha tillsammans... avundsjuk”, skriver en annan.

”Bästa paret!! ”, skriver en tredje.

Martina vill dock inte kommentera hur statusen på deras relation ser ut, när Hänt når henne svarar hon kryptiskt.

”Jag kommenterar inte mina killar”, skriver Martina.

Annons