Martina Haag om relationen till Peter Magnusson – efter bilderna

Martina Haag och Peter Magnusson

Foto: Instagram/TT

Martina Haag och Peter Magnusson dök nyligen upp på filmpremiär ihop.
Nu delar Martina med sig av ett kryptiskt svar gällande relationen.
Slå på ljud

Martina Haag, 56, är en välkänd författare och skådespelare. Under våren fick det svenska folket även se henne ta sig ann den omtalade träningsformen 16 Weeks of Hell. Till en början medverkade Martina i Dplay-serien Den stora hälsoresan men efter att hamnat i bråk med den personliga tränare hoppade hon av programmet och körde istället träningsprogrammet på egen hand.

På Martinas sociala medier delar hon inte bara med sig av träning, det blir även en hel del bilder från jobb och privatliv.

Martina Haags kärleksliv efter uppbrottet från Erik Haag

Martina var tidigare gift med Erik Haag, 53. men år 2014 lämnade de in en ansökan om skilsmässa. Separationen kom att väcka stor uppmärksamhet då Erik visade sig ha hittat kärleken i sin kollega Lotta Lundgren, 49, under inspelningarna av Historieätarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Huruvida Martina har hittat kärleken igen återstår att se. Det har under åren funnits några kandidater men Martina har varit noga med att hålla sitt kärleksliv privat.

Martina Haag och Peter Magnusson, 45, är en duo som då och då synts tillsammans. Under 2018 tävlade de ihop i På spåret och de har även rest iväg till Mauritius för att skriva på sina olika projekt.

Martina Haag och Peter Magnusson

Foto: TT/Bo Håkansson

I slutet av sommaren var Martina med i samma produktion som Peter. Hon delade då med sig av ett inlägg från inspelningen.

Filmar med den här gullisen idag. Kommer snart på en teve nära dig”, skrev då Martina på Instagram till två bilder på sig och Peter.

Martina Haag och Peter Magnussons nya bild från filmpremiären

Detta är inte det senaste tillfället som Martina och Peter umgicks i offentligheten. Härom veckan hade nämligen Linus Wahlgrens nya film Andra sidan premiär. Några som dök upp ihop var då Martina och Peter. De fångades även på bild, tätt stående bredvid varandra.

Men även om Martina kallar Peter för gullis och att duon öppet umgås är det oklart om det är något mer än vänskap mellan dem. När Hänt når Martina svarar hon nämligen kryptiskt.

”Jag kommenterar inte mina killar", skriver Martina.

Hänt har utan framgång sökt Peter Magnusson.

LÄS OCKSÅ: Martina Haags nya ord om skilsmässan från Erik Haag – 6 år senare

Peter Magnusson och Martina Haag

Peter Magnusson och Martina Haag på premiär tillsammans i oktober 2020. Foto: Hans Shimoda/TT

SENASTE NYTT!