LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarna häpnar över Martina Haags stora förändring

09 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Följarnas chock över Martina Haags stora förändring – starka reaktioner efter nya bilden
Martina Haag har gjort stora livsstilsförändringar på senaste tiden vilket nu har börjat visa sig.
På Instagram visar hon upp den stora förändringen.
”Wow!”, skriver en av följarna.
Annons
Martina Haags mystiska svar om kärleken – efter skilsmässan från Erik HaagBrand logo
Martina Haags mystiska svar om kärleken – efter skilsmässan från Erik Haag

Martina Haag, 56, var en av flertal kända profiler som valde att ta sig an den tuffa utmaningen att vara med i Den stora hälsoresan, programmet där man får följa svenska kändisars tränings- och kostresa. Efter att ha hamnat i bråk med den personliga tränaren Tony Andersson beslutade hon sig dock för att lämna programmet.

Men trots att hon inte fullföljde programmet har hon fortsatt med en aktiv och hälsosam livsstil på egen hand. Nu visar hon upp den stora förändringen som får följarna att häpna.

Därför lämnade hon programmet

Anledningen till att författaren valde att lämna programmet var för att hon inte ville skicka in sin vikt varje vecka, vilket Tony var tydlig med var ett av kriterierna för att få vara kvar i programmet. I Den stora hälsoresan på Dplay får man se när de tar diskussionen.

– Jag vill inte bli sådär att jag måste väga mig tre gånger om dagen för att jag ska få panik. Jag vill inte det Tony, är det så att du tvingar mig att göra det?, säger författaren upprört.

Annons

Tränaren svarar minst lika upprört tillbaka.

– Nu blir jag irriterad. Har jag sagt att du ska lära dig hur många kalorier det är i en banan? Har jag sagt att du ska väga dig tre gånger om dagen?, säger han frågande.

Martina fortsätter att vägra och säger bestämt att hon inte tänker köpa en våg.

– Du får inte tvinga mig att köpa en våg, punkt, säger hon.

Hon förklarar sen att anledningen till att hon håller så fast vid den principen är för att hon har så många tjejer som följer henne, och att hon därmed känner ett stort ansvar gentemot dem att inte bidra till någon vikthets.

Visar upp sin förvandling

Men det var förra veckan som Martina la upp en bild på Instagram som fick många att reagera. Där kunde man se henne på stranden i en röd bikini, med en text som frågade om hon skulle bada eller jobba i det varma vädret. Men följarna fokuserade på något helt annat. På bilden kunde man nämligen skymta hennes magrutor och vältränade kropp, vilket de var snabba med att kommentera och uppmuntra.

”Men hur snygg får man vara”, skriver en följare följt av en emoji med hjärtögon.

”Wow!”, skriver en annan.

Martina har sen hon ställde upp i programmet varit noga med att lägga fokuset på att träna för att må bra och inte för att gå ner i vikt, och på sina sociala medier delar hon flitigt med sig av uppdateringar om träning och välmående.

FOTO: TT, Instagram

Annons