Maret Nystads första ord om uppbrottet från Jon Henrik Fjällgren

Maret Nystad

Foto: TT/Privat

EXKLUSIVT. Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad gjorde slut redan innan dottern föddes.
Här är Marets första ord om uppbrottet från artisten.
”Jag och barnet har det bra trots omständigheterna”, skriver Maret på Instagram.

Jon Henrik Fjällgren, 33, och Maret Nystad, 29, hade vart tillsammans i fyra år när de bekräftade att de skulle ha barn ihop. Det var i somras som artisten publicerade ett inlägg där han berättade att han skulle bli pappa.

”Vi väntar på dig, din mor och jag och vi är så spända på att få se dig. Vi skall skydda dig mot alla faror och älska dig för evigt, gieries maana. Kära barn”, skrev Jon Henrik när nyheten offentliggjordes.

Bröt upp strax innan dotterns födsel

LÄS MER: Jon Henrik Fjällgren bryter tystnaden om mobbningen

I oktober föddes den lilla flickan men under tisdagen kom Jon Henrik med stora nyheter. Han och Maret har nämligen valt att göra slut, redan innan dotterns födelse. Det var i ett inlägg på Instagram som Jon Henrik delade med sig av tankarna kring uppbrottet och samtidigt bekräftade relationens slut.

”Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen. Det har dock varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas”, skrev Jon Henrik i inlägget.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maret Nystads första ord om uppbrottet från Jon Henrik

Nu har även Maret valt att dela med sig av sina första ord om uppbrottet. Efter att Hänt varit i kontakt med henne tillåter hon att orden publiceras.

”Som de flesta nu vet så har jag och Jon Henrik avslutat vårat förhållande. Det har varit en tung tid med många tankar och känslor. Och att välja att starta ett helt nytt liv i Karasjok medan jag var höggravid var minst sagt en utmaning men sånt är livet och det enda man kan göra är att fokusera på framtiden. Jag och barnet har det bra trots omständigheterna. Tack för all omtanke och alla fina meddelanden”, skriver Maret i en uppdatering på Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Gravida Penny Parneviks oro efter insikten med ofödda bebisen

LÄS OCKSÅ: Lars Lerins utbrott – kastade ut ett vitrinskåp

Senaste nytt