LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Penny Parneviks oro efter insikten med ofödda bebisen

02 dec, 2020 
Penny Parnevik
Foto: Youtube/TT
Gravida Penny Parnevik har gjort en insikt gällande bebisen i magen.
Nu delar hon med sig av oron efter plötsliga förändringen.
– Är det här normalt?, säger Penny på Youtube.
Annons
Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namnBrand logo
Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namn

Penny Parnevik, 23, och fästmannen Douglas Murray, 40, blev förra sommaren föräldrar för första gången. I år var det planerat att arrangera ett storslaget bröllop men på grund av pandemin bestämde sig paret att skjuta på detta till nästa år. Istället tog de chansen att försöka se om de kunde bli gravida, och så blev fallet.

Tårarna under andra graviditeten

I augusti avslöjade Penny att bebis nummer två är på gång och beräknas födas i mars 2021. Sedan dess har många av Pennys uppdateringar på sociala medier handlat om att få ihop livet som mamma till en ettåring och samtidigt vara gravid. Det har inte varit en enkel match då Penny dessutom har fullt upp med sitt arbete som influencer.

Sonen Atticus har även börjat sova väldigt dåligt, vilket har fått Penny att bryta ihop vid flera tillfällen. I en video på Youtube fick tittarna nyligen ta del av ett personligt samtal mellan Penny och Douglas, där hon plötsligt bröt ihop i tårar.

Annons

– Det känns som att jag börjar bli nere, det är jättejobbigt. Jag är överväldigad och hittar ingen lösning, säger hon till Douglas Murray.

Pennys oro efter att inte känt fosterrörelser

Penny uppdaterar inte bara på sin egen Youtube-kanal utan är även en av de gravida som flitigt publicerar uppdateringar på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. I en ny video berättar nu Penny mer om hur hektiskt livet varit senaste tiden samt vad det inneburit för oro hos henne gällande bebisen i magen.

– Jag jobbar och jag var stressad för jag fick inte riktigt ihop jobbet, jag fick inte riktigt ihop Atticus. Vi fick absolut inte ihop sömnen och vi kände oss allmänt överväldigade. Utöver det så kunde jag inte känna bebisen sparka, säger Penny och fortsätter:

– Jag kunde inte komma på om det var för att jag inte hade tänkt efter ifall bebisen faktiskt inte hade sparkat. Har den sparkat och jag bara inte tänkt på det? Eller har den bara inte sparkat? Det tyckte jag var jobbigt.

Annons

Penny förklarar att dagen sedan gick utan att hon visste om hon hade känt fosterrörelser eller inte.

– Jag fick liksom lite panik och det var sent på kvällen. Jag sa till Douglas att vad ska jag göra? Och han bara men gud ring in bla bla bla. Men jag kände att jag väntar tills imorgon för jag kanske bara har varit för upptagen med Atticus så att jag inte känt av någonting.

”Jag är i vecka 26 och kände är det här normalt?”

Dagen efter såg likadan ut så Penny bestämde sig för att skulle det fortsätta likadant ytterligare en dag var det dags att uppsöka vård.

– Samma kväll så duschade jag och då läcker jag bröstmjölk. Jag är i vecka 26 och kände är det här normalt?, säger Penny och berättar hur hon frågade sin mamma och vänner om de varit med om detta.

– Dagen efter bestämde jag mig för att det är dags att vila. Det är dags att låta mig själv ta en paus, vara lite "lat" och bara låta kroppen chilla. Och då kände jag bebisen massor. Det var full fart och det var sparkar. Så vågade jag på mig att googla om bröstmjölken och det var fullt normalt, inget konstigt. Sen dess har jag känt bebisen sparka. Men det har varit en tuff väcka helt enkelt.S

Annons