Martin Stenmarcks festbilder – efter skilsmässan från Hanna Hedlund

Martin Stenmarck & Hanna Hedlund

Snart en månad har gått sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut och berättade att de valt att gå skilda vägar efter över tjugo år som par.
Nu delar Martins vän med sig av festbilder på sångaren – se dem här!

Kändisparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit ett par i över tjugo och tillsammans har de barnen Ida, Saga och Love. Men tidigare i sommar chockade de hela nöjessverige när de i ett inlägg på Instagram gick ut med att de valt att gå skilda vägar. De hade då bott isär i över sex månader och förklarade att de kommit fram till att fortsätta leva så.

Sedan dess har både Martin och Hanna delat med sig av sin nya vardag och på Instagram har man sett att Hanna bland annat träffat en hel del vänner samt åkt till Hälsingland med barnen. Men även Martin har haft fullt upp. Nu delar vännerna med sig av bilder på Martin från en fest tidigare i sommar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks ord om skilsmässan

Trots att en skilsmässa sällan är enkel har både Hanna och Martin varit tydliga med att de idag är goda vänner och att de därför kommer att fortsätta stötta varandra på samma sätt som de gjort de senaste 20 åren. De har även varit tydliga med att deras barn är den absoluta mittpunkten och att de i respekt mot de inte heller kommer att prata så mycket mer om skilsmässan än det som redan är sagt.

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, förklarar Martin och Hanna i inlägget där de berättade om beslutet.

Martin Stenmarcks privata festbilder

Och precis som de skriver innebär en separation ofta en hel del förändringar, och något som ofta förändras är högtider och traditioner. Förra helgen var det dags för en av Sveriges största högtider, nämligen midsommar, och på Instagram kunde man se hur Hanna och Martin firade på varsitt håll.

Medan Hanna var på Sandhamn med bland annat vännen Sofia Wistam var Martin nämligen på en annan tillställning, och bland hans taggade foton på Instagram kunde man strax därefter se härliga bilder från dagen.

”Glad midsommar alla fina vänner”, skriver personen som lagt ut bilderna under inlägget.

LÄS OCKSÅ: Carina Berg visar upp nyfödda dottern Juno för första gången

LÄS OCKSÅ: Linn Hegdal berättar om resan till Järvsö med Filip Lamprecht

Senaste nytt