ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarcks avgörande beslut för barnen – efter avslöjandet om nya flickvännen

17 nov, 2022 
Martin Stenmarck har en ny flickvän!
Men artisten avstår från att gå in på detaljer om sitt kärleksliv.
Nu berättar han varför.
Annons
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

I veckan kunde Martin Stenmarck, 50, avslöja att han har träffat kärleken på nytt. Detta då efter separationen från Hanna Hedlund, 47. Det forna kändisparet höll ihop i 23 år och de fick de tre barn tillsammans – Ida, 18, Love, 16, och Saga, 10.

Martin avslöjade kärleksnyheten när sångaren gästade Halv tre med Lotta Bromé.

När Lotta frågade Martin om hans relationsstatus svarade han:

– Om jag är singel? Inte riktigt längre, svarade Martin och fortsatte berätta:

– Jag har någon som jag tycker om.

När Hänt kom i kontakt Martin berättade han varför han väljer att hålla den nya kärleken hemlig tillsvidare.

När det kommer till familj och barn så håller jag det privat”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Därför vill Hanna och Martin inte kommentera skilsmässan

Det är inte första gången som han är hemlighetsfull kring detaljer i privatlivet. Även när han och ex-hustrun Hanna gick ut med nyheten att de valt att gå skilda vägar var de sparsamma med detaljer, och även den här gången för barnens skull.

Annons

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det… Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”, skrev paret på Instagram när de i fjol gick ut med att de begärt skilsmässa.

Samtidigt förklarade de varför de valt att inte kommentera skilsmässan ytterligare.

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev de.

Hanna Hedlunds avslöjande om kärlekslivet

Paret syns däremot fortfarande tillsammans och ser ut att ha en fin relation till varandra. Nyligen fyllde deras son Love 16 år och det forna paret höll då kvar vid traditionen att båda föräldrarna närvarade vid firandet.

– Vi firar alltid barnens födelsedagar tillsammans, så han kommer ju på morgonen, berättar Hanna i podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan som hon har tillsammans med Jessica Wahlgren Norman.

Vad det verkar som så lever Hanna singelliv idag. Och precis som sin exmake är hon mån om att hålla sitt kärleksliv hemligt.

– I 22 år så har alla vetat vem jag har dejtat, så nu tänker jag att jag ska hålla det lite mer privat, säger hon till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons