BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Stenmarck bekräftar relationen – har en ny flickvän efter skilsmässan

16 nov, 2022 UPPDATERAD 16 nov, 2022
Martin Stenmarck
Martin Stenmarck har hittat kärleken igen.
I Halv tre med Lotta Bromé bekräftar artisten att han har en ny relation.
Annons
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenNu har Martin Stenmarck hittat kärleken igen. Det är i programmet Halv tre med Lotta Bromé som han berättar att han inte längre är singel.

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 50, var länge ett av kändisvärldens mest omtalade par. Under deras relation fick de tre barn – Ida, 18, Love, 16, och Saga, 10.

Ex-makarna återförenade – drygt ett år efter skilsmässan

Men i juni förra året kunde de gemensamt berätta att de valt att gå skilda vägar. Vid tidpunkten hade ex-paret redan bott ifrån varandra i ett halvår.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det… Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”, skrev paret på Instagram då.

Barnen bor nu hos föräldrarna varannan vecka och det ser ut att fungera bra. Nyligen så kunde vi se ex-makarna tillsammans igen under samma tak. Drygt ett år efter skilsmässan. Det var när deras son Love fyllde 16 år, då familjen samlades och firade honom ordentligt.

Annons

På Hannas Instagram-story kunde vi se hur familjen fixade inför firandet med ballonger och en lyxig frukostbricka. I videoklippet kunde vi även höra familjen viska för att gissningsvis inte väcka honom.

Därför vill Martin Stenmarck inte prata om nya relationen

Nu kan Martin Stenmarck komma med ett nytt glädjebesked efter skilsmässan. Nämligen att han har hittat kärleken på nytt, drygt ett år efter seperationen från Hanna Hedlund. Det är i programmet Halv tre med Lotta Bromé som han berättar att han inte längre är singel.

När Lotta frågar Martin om hans relationsstatus svarar han:

– Om jag är singel? Inte riktigt längre.

Därför vill Martin Stenmarck inte kommentera relationen

Han berättar även att han är kär och att han håller personen hemlig än så länge.

– Jag har någon som jag tycker om, säger han.

När Hänt når Martin Stenmarck vill han inte kommentera.
”När det kommer till familj och barn så håller jag det privat”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Annons