AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks hemliga äktenskapsförord avslöjat

15 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Martin Stenmarck och artisten Hanna Hedlund.
Till hösten 2022 går Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skilsmässa igenom.
Men vem av dem får huset?
Det kan Hänt nu avslöja.
Annons
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet härBrand logo
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

Tidigare i år skickade Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, in sin skilsmässoansökan. Nyheten om skilsmässan kom i juni förra året och då avslöjade paret att de redan bott ifrån varandra under ett halvårs tid.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det… Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”, skrev paret på Instagram.

Idag har ex-paret tre barn tillsammans; Ida, 18, Love, 15, och Saga, 10. Hänt har tidigare tagit del av parets skilsmässoansökan, men kan nu dessutom avslöja ex-makarnas äktenskapsförord.

Det framgår i Hanna och Martins äktenskapsförord

I handlingar Skatteverkets äktenskapsregister som Hänt tagit del av redovisas Hannas och Martins äktenskapsförord och gåvohandlingar.

I äktenskapsförordet som kom in i mitten på november 2021 framgår det att allt som ex-makarna äger i dagsläget och äger i framtiden ska vara enskild egendom, det inkluderar ekonomiska medel, aktier och fastigheter.

Annons

Då all egendom görs om till enskild egendom blir det inte bodelning vid skilsmässan.

Äktenskapsförord
Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks äktenskapsförord.

Den av Hanna och Martin får huset på Lidingö

Hanna och syster Lina Hedlund är uppvuxna i Hälsingland med rötter i Kilafors i Bollnäs. Hanna och Martin har köpt och renoverat en gammal skola i Kilafors som ex-paret använt som sommarhus.

Och för Hanna betyder sommarhuset lite extra då hennes pappa tagit hand om byggnaden.

När Hanna medverkade i Anders knackar på för ett par år sedan med ex-maken Matin Stenmarck hade Hannas pappa gått bort ett och ett halvt år tidigare.

Annons

– Det blir så väldigt tydligt att han är borta. När vi är i Stockholm kan man på ett annat sätt låtsas som allt är som vanligt, men han har varit så stor del av det här huset, säger hon i programmet.

I gåvohandlingarna ger Hanna bort sin halva av äganderätten för sommarhuset till Martin.

Villkoren är att om Martin skulle välja att sälja sommarhuset har Hanna möjlighet att köpa huset till marknadspris utan budgivning.

Det framgår även att när Martin dör ärver barnen sommarhuset, väljer dem att sälja det får Hanna förtur att köpa huset utan budgivning.

Huset på Lidingö får Hanna, Martin ger bort sin del av huset och Hanna tar över lånen som finns på bostaden. Vid en eventuell försäljning av huset där slutpriset är minst 10,5 miljoner kronor står det att Hanna ska betala 310 000 kronor till Martin.

Annons

Hanna och Martins betänketid löps ut i mitten av oktober och då går skilsmässan igenom.

gåvobrev
Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks gåvobrev sommarhuset – sida 1.
sida 2 av gåvobrevet
Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks gåvobrev sommarhuset – sida 2.
Annons
Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks gåvobrev huset på Lidingö – sida 1.
Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks gåvobrev huset på Lidingö – sida 2.
Annons

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, TV4

Annons