LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Hannas tunga sorg – nu berättar hon om dödsfallet i familjen: ”Saknad”

08 apr, 2022 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlunds pappa, Latta Hedlund, gick bort för ett par år sedan.
Nu berättar artisten om sin kära far och förlusten.
”Stor saknad”, skriver Hanna på Instagram.
Annons
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

Hanna Hedlund, 47, är aktuell i Pernilla Wahlgren, 54, show Pernilla Wahlgren har hybris. Tillsammans med Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki ingår hon i ensamben med huvudpersonen Pernilla.

På hemsidan beskrivs det som en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo, showen regisseras även av Talang-jurymedlemmen Edward af Sillén.

Nyligen befann de sig i Gävle för att framföra showen och Hanna påmindes då om sin älskade pappa – som för ett par år sedan gick bort. Läs hennes ord här.

Hanna Hedlund och Lina Hedlunds pappa gick bort

Hanna och syster Lina Hedlund är uppvuxna i Hälsingland med rötter i Kilafors i Bollnäs. 2018 var de på återbesök i kommunen för att hedra sin pappa Latta Hedlund. De valde att hålla en allsångskväll i hans minne.

Annons

– Pappa var en sån där person som gjorde det omöjliga, och han var mycket sån som tyckte att alla får vara med, säger Hanna Hedlund till P4 Gävleborg följt av:

– Det känns stort att få göra det här, men också väldigt känslosamt för det här är första gången som vi kommer upp och pappa inte är här, men det här blir i hans ära.

När Hanna medverkade i Anders knackar på för ett par år sedan med ex-maken Matin Stenmarck blev det extra känslosamt i och med att de renoverade en gammal skola där pappan varit den som tagit hand om huset.

– Det blir så väldigt tydligt att han är borta. När vi är i Stockholm kan man på ett annat sätt låtsas som allt är som vanligt, men han har varit så stor del av det här huset, säger hon i programmet.

Hanna Hedlunds hyllningsord till pappan: ”Många tankar”

När Hybris-gänget uppträdde i Gävle blev Hanna nu extra påmind om sin älskade pappa Latta Hedlund.

Annons

I just Gävle var det nämligen sista gången Hanna träffade sin pappa i livet, förklarar hon för sina följare på Instagram.

”Fint att vara på plats i Gävles underbara konserthus där vi kör dubbla idag. Många tankar på Pappa. Fina minnen men också stor saknad. Det var i den här staden jag träffade honom sista gången i det här livet. Vet att hade älskat showen.”, skriver artisten på Instagram.

Hon stöttas nu av flera i kommentarerna som ger artisten kärlek efter showen.

Din pappa skulle gilla showen precis som alla andra”, skriver en följare och får medhåll från många följare.

FOTO: TT/TV4

Annons