Därför rasar Robinson-Christina mot TV4 – hårda orden efter händelsen

Robinson-Christina

Christinas resa i Robinson blev kortlivad på grund av sjukdom.
I efterhand skickar hon en känga till TV4 – efter traumatiska händelsen.
– Jag tycker att TV4 kunde ha hjälpt till, säger hon till Aftonbladet.
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Robinson 2022 har minst sagt börjat rörigt. Flera i lag syd har tvingats lämna på grund av covid-19 och de resterande sattes direkt i karantän på ön.

Isabella Resmark, Christina Nordback och Per Grape var de som tvingades lämna, nu väljer deltagaren Christina att berätta om sin ilska mot TV4.

Let's dance-profilernas okända konflikt avslöjad: ”Fiender”

Isabella och Christina åkte akut till sjukhus – kom inte tillbaks

I förra veckans avsnitt så framgår det att Isabella och Christina tvingas uppsöka läkarvård. Laget var matförgiftade och tittarna fick förklaringen att detta var anledningen.

Men utöver matförgiftningen så hade de även smittats med coronaviruset, något som inte framgick förrän på söndagen för tittarna.

– Jag har känt i flera dagar att jag har haft feber. De har inte tagit med det men jag ligger på gräset och Per sparkar till mig någongång för jag bara loggade ut. Man ville inte säga någonting utan jag bara intalade mig att jag är bara svag just nu, skärp dig, har Isabella tidigare berättat för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Se den historiska händelsen i Robinson som chockar alla

Se klippet här!

Christinas ilska mot TV4 – efter traumatiska händelsen

För Aftonbladet berättar deltagaren Christina nu om hur sjuk hon faktiskt blev.

– Vi hade en natt av extrem magsjuka där vi hade spytt kopiösa mängder hela natten, så vi visste inte om vi skulle till sjukhuset för att vi var så sjuka och uttorkade, eller om det är corona. Vi fick tjata oss till att få åka till sjukhuset. Vi kom först till produktionens hotell där en sköterska fanns men de tog inga tester på oss, de tog bara vår temp. Sedan fick vi åka till ett lägenhetshotell, men till slut, efter mycket tjatande, fick vi åka till sjukhuset, säger hon till tidningen.

Under inspelningarna gick hon ner tio kilo och blev mycket sjuk. Nu i efterhand så är hon dessutom kritisk mot TV4:s hantering av allt. När hon kom hem så hade hon önskat att de styrt upp sjukvården på hemmaplan.

– Jag tycker att TV4 kunde ha hjälpt till med sjukvården när man kom hem, för det var inte lätt att få rätt sjukvård. Det är så mycket köer och väntetider, jag hade velat ha privatvård när jag kom hem. Det tycker jag är väldigt märkligt att de inte löste det. Det är ändå en av de största tv-produktionerna, de har pengar. Jag tycker att de kunde ha tagit ansvar där, säger Christina till Aftonbladet.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!