TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Hanna Hedlund om svartsjukan i relationen med Martin Stenmarck

01 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett av Sveriges hetaste kändispar i över 20 år.
Nu, två år efter skilsmässan, berättar Hanna om den okända svartsjukan i relationen.
Läs allt här!
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Hanna Hedlund, 48 var länge gift med Martin Stenmarck, 49. Under deras äktenskap fick de tre barn; äldsta dottern Ida, 18, sonen Love, 15, och dottern Saga, 10.

Hanna och Martin har båda två framgångsrika karriärer inom underhållningsbranschen. Hanna är just nu aktuell med en turnerande showföreställning och Martin syns i Viaplays succéserie Lyckoviken.

Däremot fick vi veta att Hanna och Martin hade ansökt om skilsmässa förra sommaren. Efter 23 år tillsammans var det flera som blev chockade över beslutet. Men ex-makarna berättade att de alltid kommer vara en familj trots skilsmässan.

Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev ex-makarna på Instagram i juni förra året.

Annons

Barnen kommer först

Hanna och Martin sätter båda barnen i första rummet. De är en av anledningarna till att ex-makarna lyckats behålla en god relation till varandra.

Hanna bjussar ofta på livets alla äventyr på sociala medier. Barnen hänger ibland med sin mamma på olika aktiviteter och skyr inte kamerablixten som leder raka vägen till Hannas Instagramflöde.

Här är några exempel:

Men Hanna har också mycket för sig i jobbväg. För utom föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris, där hon är aktuell, så driver hon dessutom podd som släpps varje vecka.

Hanna och Jessica om splittringen från varandra

Tillsammans med vännen Jessica Wahlgren, 48, driver de podcasten Jessica & Hanna – å andra sidan, där de pratar om livet i sin helhet, men också mycket om relationer och smink, yta och allvar.

Annons

De två vännerna har båda jobbat ihop i showen Pernilla Wahlgren har hybris. Tråkigt nog är det inte något som de kommer göra framöver, då Jessica måste stanna hemma med barnen när Hybris-gänget åker bort från Stockholm för turné.

När Hänt träffar podduon på röda mattan till Barncancergalan berättar de att det inte verkar vara hela världen att de splittras i och med turnén.

Kommer ni fortsätta med podden även om ni är separerade från varandra i och med nya Hybris-ensemblen?

– Ja, det kommer vi att göra! Det är det som gör att jag inte bryter ihop över att du inte ska vara med på våran turné, berättar Hanna och kramar samtidigt om sin vän.

Vilket Jessica besvarar med:

– Men det är det som är så härligt att även om vi är ifrån varandra så har vi en anledning att ringa varje vecka.

Hannas svartsjuka kring ex-maken

Skönt att ha fina vänner i sin omgivning, speciellt när tiderna kan vara tuffa. I senaste avsnittet av Jessica & Hanna – å andra sidan, berättar Hanna om en period i livet som var extra tuff och påfrestande för relationen med hennes dåvarande partner martin.

Under relationen med Martin påstår Hanna att hon inte var det minsta svartsjuk... eller ja, hon var inte det minsta svartsjuk fram tills en specifik händelse ändrade på det.

– Jag var aldrig svartsjuk förens jag blev gravid, då blev jag plötsligt svartsjuk, berättar Hanna i podden.

Huruvida svartsjukan avtog efter graviditeten framgår inte, men vi gissar att Hanna är fri från den nu i alla fall – skönt!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons