ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Martin Stenmarck rörd till tårar – efter händelsen med dottern Ida

25 apr, 2022 
Ida Hedlund och Martin Stenmarck.
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har tre fina barn tillsammans.
Nu berättar Martin om en händelse med äldsta dottern Ida som lockade fram starka känslor.
– Då kommer ju tårarna direkt, säger Martin till Hänt i en intervju.
Annons
Martin Stenmarcks framtidsbesked
Martin Stenmarcks framtidsbesked

Det var i juni förra året som vi nåddes av nyheten att folkkära skådespelarparet Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 47, valt att separera efter sex år som gifta.

Avslöjandet kom efter Hannas medverkan i underhållningsprogrammet Let's dance 2021. Då hade paret redan bott isär i ett halvår. I ett gemensamt inlägg på Instagram berättade de om beslutet:

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang.”

Martin Stenmarcks och Hanna Hedlunds relation – efter separationen

Martin och Hanna har en fin relation till varandra idag, snart ett år efter separationen. Barnens välmående står i fokus, precis som de skrev i det gemensamma uttalandet.

Annons

De tre barnen; äldsta dottern Ida Hedlund, 18, sonen Love Stenmarck, 15, och yngsta dottern Saga Eva-Li Stenmarck, 10, kommer i första hand. Något som också är tydligt om man följer de två artisterna på olika sociala medieplattformar.

Så sent som i påskas sågs familjen för att fira yngsta dotterns tioårsdag tillsammans. Så här sa Hanna om resan, i förra veckans avsnitt av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan:

– Sen åker ju jag upp till Sälen på onsdag för där är barnen med sin pappa. Vår dotter fyller tio på skärtorsdagen, så då ska jag bila upp onsdagkväll för att vara där torsdag morgon för att fira henne tillsammans. Det känns så viktigt och värdefullt att göra det.

Martin Stenmarck med döttrarna Ida och Saga på ett event i Stockholm år 2019.
Martin Stenmarck med döttrarna Ida och Saga på ett event i Stockholm år 2019.

Martin Stenmarck rörd till tårar – efter händelsen med äldsta dottern Ida

Vi träffar Martin på röda mattan inför Unicefs gala Världens viktigaste kväll. Han är där med dottern Saga som är blyg och väljer att ställa sig bakom kameran.

Annons

– Bästa dejten! Det är underbart, säger Martin till Hänt och kollar på Saga med ett stort leende.

Under intervjun minns Martin tillbaka till när han var i Uganda och fick bevittna Unicefs viktiga arbete på plats. Han blir rörd och säger att han förbereder sig för gråtfest under galan.

När blev du rörd senast?

– Det är ganska lätt när man har barn kan jag säga. Det finns liksom inga filter, säger han och fortsätter:

– Häromdagen var jag och kollade på... alla mina barn håller på med någon typ av musikgrej och nu var det min äldsta då som gjorde en grej och ja, det är svårt. Då kommer ju tårarna direkt. Man blir den här pappan som gråter, men det är superhärligt!

Vad fint med barnens musikintresse ändå. De går i både mammas och pappas fotspår alltså?

– Ja jag vet inte, de vill nog staka ut sina egna. De tycker att vi är ganska mossiga haha. Men jag tror på dem. De har framtiden för sig alltså!

FOTO: TT

Annons