Linus Wahlgrens relation till kändisdottern avslöjad – bilderna visar

Linus Wahlgren

Martin Stenmark och Hanna Hedlund har tre barn ihop.
En av döttrarna har valt att gå i föräldrarnas fotspår och har börjat synas allt mer i rampljuset.
Nu avslöjas den okända relationen mellan Linus Wahlgren och Martin och Hannas dotter Ida!
0:32

Efter reklamen: Linus Wahlgren berättar om stora intresset

(0:32)

Slå på ljud

Skådespelarparet Martin Stenmark, 49, och Hanna Hedlund, 47, var ett par i 23 års tid, tills de 2021 gick ut med att de hade separerat. Tillsammans har de tre barn – Ida, 18, Love, 15, och Saga, 9.

Martin Stenmark började ägna sin tid åt musik i tidig ålder. Han var med i två band innan hans karriär tog fart och det gjorde den under sin tid som sjungande servitör på Wallmans salonger i Stockholm. Sedan dess har hans karriär tuffat på och han har numera även en fot i filmbranschen där han senast gjorde succé i Lyckoviken.

Hanna Hedlund står även hon med en fot inom musiken och en inom skådespeleri. Hon har medverkat i Melodifestivalen tre gånger, varit domare i underhållningsprogrammet Talang och spelat flera roller i olika teatrar.

Här tar Joel beslutet som får laget att vända honom ryggen: "Idiotiskt"

Se klippet här!

Dottern Ida Hedlunds karriärsval

Martin och Hannas äldsta dotter Ida Hedlund har minst sagt valt att gå i föräldrarnas fotspår. Hon har nämligen redan tagit sig ann flera skådespelaruppdrag, bland annat i TV-serierna We got this och Udda veckor som blev en riktig succé. Redan efter premiärhelgen låg serien på streamingtjänstens första plats på mest tittade.

Udda veckor är en svensk dramaserie på Discovery+ som tog tittarna med storm, med hög igenkänning på hur vardagen kan se ut för en nyskilt par där barnen hamnar i kläm.

Serien har tunga skådespelarnamn i uppsättningen som bland annat Gustaf Hammarsten, 54, Christine Meltzer, 47, Vanna Rosenberg, 49, och Charlie Gustafsson, 30.

Den efterlängtade andra säsongen av serien hade premiär den 11 mars i år.

Lotta Engberg och Mikaels familjelycka avslöjad: ”Vi har...”

Linus Wahlgens okända relation till Martin Stenmarks dotter

En av huvudrollsinnehavarna i serien är ingen mindre än Linus Wahlgren, 45, som spelar den frånskilda pappan, där mamman spelas av Christine Meltzer.

Här spelar Martin Stenmark och Hanna Hedlunds dotter Ida och Linus Wahlgren emot varandra, Ida spelar nämligen den äldsta dottern Selma i familjen.

Tittarna får sig flera goda skratt genom avsnitten där familjeproblematik i alla dess former tas upp, exempelvis får vi se det klassiska sex-snacket mellan far och dotter som fått goda reaktioner på sociala medier, som alltså spelas av Linus och Ida. Mycket bra skådespelarinsatser!

Hahaha, sånt klockrent obekvämt-far-dotter-sex-snack…!!!”, skriver Pernilla Wahlgren på sin Instagram.

FOTO: Discovery+/Anders Wiklund/TT

SENASTE NYTT!