Martin Stenmarcks starka ord om 18-åriga dottern Ida – så ser hon ut idag

MARTIN STENMARCK

Martin Stenmarck är pappa till döttrarna Ida och Saga samt sonen Love. Nu visar han upp sin stora dotter som har fyllt 18 år. Så här ser hon ut idag!
0:44

Efter reklamen: Amanda Lindhs okända relation till Martin Stenmarck

(0:44)

Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 47, har barnen Ida, 18, Love, 16, och Saga, 9, tillsammans.

Under årens lopp har de levt ett ljuvt familjeliv där Martin och Hanna stöttat varandra med barnen. När Martin spelade in Camilla Läckbergs serie Lyckoviken fick Hanna ta ett stort ansvar för barnen.

– Ah, hon fixar det, det var ju fantastiskt. Det hade aldrig gått om inte hon hade gjort det så klart, sa Martin Stenmarck till Hänt på pressträffen inför första säsongen av Lyckoviken.

Och när Hanna ställde upp i Let's dance var det istället Martins tur att bära det största ansvaret för barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna och Martins skilsmässa – löftet om familjen

I somras valde Hanna och Martin att gå skilda vägar, men något som de definitivt var överens om var att barnen alltid kommer komma i första hand.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang.”, skrev ex-paret då i ett inlägg på Instagram.

Sedan dess har Hanna och Martin haft barnen varannan vecka och Hanna har tidigare berättat i sin podd med Jessica Wahlgren, 47, Hanna & Jessica – Å andra sidan, att hon och Martin lagt upp en plan för högtider.

– Nästa år blir det nyår utan barn, för vi har bestämt att vi ska ha varannan, sa Hanna i podden.

Exklusivt
Bluffen i Sveriges mästerkock avslöjad – sanningen om juryn

Martins starka ord om 18-åriga dottern Ida

Att Hanna och Martin gör allt för sina barn är ingen hemlighet och Martin hittar gärna på saker med alla tre. Bland annat gillar han att hitta på saker med sonen Love, som i höstas när de gick på James Bond-filmen No time to die. När Hänt träffade dem berättade Martin att Ida var hemma och passade lillasyster Saga.

MARTIN STENMARCK, LOVE STENMARCK HEDLUND

Martin och Love på premiären av James Bond - No time to die.

Karin Törnblom/TT

Ida är med andra ord en väldigt duktig, klok och snäll tjej – något som Martin nu väljer att uppmärksamma!

”Coolare, klokare, snällare, mer begåvad människa får man leta efter… Tänk att hon är våran dotter och att hon idag fyller 18 år!! Ida älskar dig till månen och tillbaka. Det är en ynnest att få vara din pappa!”, skriver Martin.

Martin Stenmarcks framtidsbesked

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!