Hanna Hedlund och Martin Stenmarck lämnar Stockholm ihop

Hanna Hedlund, Martin Stenmarck

Ett år har gått sedan Martin Stenmarck och Hanna Hedlund meddelade att de gått skilda vägar efter mer än 20 år ihop.
Men nu lämnar de tidigare makarna Stockholm ihop.
– Känns så viktigt och värdefullt, berättar Hanna.
Martin Stenmarcks framtidsbesked
0:26

Efter reklamen: Martin Stenmarcks framtidsbesked

(0:26)

Slå på ljud

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var länge ett av Sveriges hetaste kändispar. Men år 2021 kom det plötsliga beskedet att paret valt att gå skilda vägar efter mer än 20 år ihop.

Avslöjandet kom efter att Hanna varit med i Let's dance och då hade det tidigare paret redan bott isär i ett halvår. I ett gemensamt inlägg på Instagram skrev de om besutet:

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang.”

Hanna om livet efter skilsmässan

Med en skilsmässa kommer många förändringar och det kan därför ta tid att ställa om. I podcasten Jessica & Hanna – å andra sidan, som Hanna har med vännen Jessica Wahlgren, pratar de ofta om livspusslet och allt vad det innebär.

Nu berättar Hanna om en av de stora förändringarna efter skilsmässan och hur hon fått hjälp av sin fina mamma.

– Min mamma har varit här i helgen, och jag måste bara säga det, jag vet inte vad jag skulle göra utan min mamma, säger Hanna och fortsätter:

– Hon har alltså tvättat allt som fanns och jag blir helt gråtfärdig. För det är också en grej när jag är själv, att hinna allting. Men jag ska inte klaga, för det är ju också bara jag som skapar all kaos, men det var så lyxigt att få den hjälpen. Hon har städat och tvättat allt.

Hanna och Martin Stenmarck lämnar Stockholm ihop

Hanna och Martin har båda sagt att de har en fin relation till varandra idag, och de har också varit tydliga med att deras barn alltid kommer att komma i första hand. Hanna och Martin har nämligen tre barn ihop, döttrarna Ida och Saga samt sonen Love.

I podcasten berättar Hanna nu att hela familjen kommer att vara samlade snart, detta då dottern fyller 10 år.

– Sen åker ju jag upp till Sälen på onsdag för där är barnen med sin pappa. Våran dotter fyller tio på skärtorsdagen så då ska jag bila upp onsdagkväll för att vara där torsdag morgon för att fira henne tillsammans. Och det känns så viktigt och värdefullt att göra det, säger hon och fortsätter:

– Och så har jag en son som redan är där uppe med kompisar så det blir perfekt att få hämta honom. Och sen på långfredag så åker vi till min mamma igen och bara landar i Hälsingland. Och jag kan inte förklara hur mycket jag längtar efter det, att bara få landa där. Och jag gör verkligen det där.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN