ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlund om dejten med Martin Stenmarck – nu berättar hon

12 nov, 2022 
Hanna och Martin
Nu avslöjar Hanna Hedlund en riktigt maxad dejt som hon haft med Martin Stenmarck.
Det är i sin podcast som hon går in på minst sagt privata detaljer.
– En heldag där vi gjorde saker vi inte gjort i Stockholm.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Det före detta kändisparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck separerade för över två år sedan, men det var under mitten av 2021 som de avslöjade det hela för allmänheten.

”Ja, allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev det forna paret då i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Gemensamma födelsedagsfirandet

Men trots skilsmässan har exen fortsatt att umgås, i alla fall när barnen fyller år. Det berättar Hanna i sin podcast som hon har tillsammans med Jessica Wahlgren.

Annons

Det är när hon berättar att hon alltid berättar om sin förlossningshistoria för barnen på deras födelsedag, som hon kommer in på sitt ex.

– Vi firar alltid barnens födelsedagar tillsammans, så han kommer ju på morgonen. Då är han också "jajamän, nu är det dags", familjetraditionen. Love, 16, kanske inte tycker det är jättekul. Så drar jag igång och berättar. Varje gång berättar jag som att det är första gången jag berättar, men nu börjar de ju kunna denna historia.

Hanna Hedlund om maxade dejten med Martin Stenmarck

Hon berättar vidare hur obekväm hennes tonårsson blir av hennes berättelser, så senast maxade hon med att berätta hur ”han blev till”, bara för att driva med sin son lite extra.

– ”Jag kommer ihåg när du blev till.” Då sa han ”jag orkar inte mamma”, men då blir jag triggad när jag ser att han tycker det är pinsamt. Så jag berättar, för jag minns så väl, att jag hade styrt upp värsta bästa dejten när vi skulle göra grejer i Stockholm som vi inte gjort. Typ det där museet vi velat se, eller att vi vi ville gå på opera.

– Så då gjorde jag en heldag där vi gjorde saker vi inte gjort i Stockholm, ”sen blev pappa så inspirerad så då blev du till på kvällen”, säger Hanna i podcasten.

Annons